SporFlorya'da OHAL! Sahne Kerem Aktürkoğlu'nun

Florya'da OHAL! Sahne Kerem Aktürkoğlu'nun

Paylaş
Florya'da OHAL! Sahne Kerem Aktürkoğlu'nun

Derbide şampiyonluk ilan etme hayali suya düşen Galatasaray’da teknik patron Okan Buruk, tesislerde sıkıyönetim ilan etti. Genç teknik adam, takımın sadece Konyaspor maçına odaklanabilmesi için özel önlemler aldı.

Alınan önlemler doğrultusunda konsantrasyon eksikliği yaşanmaması için Florya’ya yapılacak ziyaretlere kısıtlama getirildi. Buruk, hafta boyunca oyuncularla yapacağı toplantılarda takıma adeta terapi uygulayacak. Şampiyonluk yolunda hala büyük avantaja sahip olduklarını dile getirecek olan başarılı çalıştırıcı, son hafta travması yaşanmaması için yoğun çaba harcayacak.

Haberin Devamı

YAZGAN’DAN SUÇ DUYURUSU

Galatasaray’da genel sekreter Eray Yazgan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki hakkında suç duyurusunda bulundu. Koç’un kendisine yönelik, “Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin” ifadesini kullandığını belirten Yazgan, hakaret ve tehdit suçlarından dava açılmasını talep etti.

SAHNE KEREM’İN

Derbide kart görüp cezalı duruma düşen Ziyech, Konya deplasmanında görev yapamayacak. Faslı futbolcunun yokluğunda Kerem Aktürkoğlu, yeniden 11’e dönecek. Barış Alper’i sağ kanada çekecek olan Okan Buruk, Kerem’e sol açıkta şans verecek. Derbide Mert Hakan ile yaşadığı tartışmanın ardından hayli hırslanan Kerem’in maça ayrı bir motivasyonla çıkması bekleniyor.

İNGİLİZLER SIRADA

Haberin Devamı

Davinson Sanchez’e İngiliz ekiplerinin ilgisi artarak devam ediyor. Kolombiyalı stopere, West Ham ve Fulham’ın ardından Everton da talip oldu. Ada basını, savunma oyuncusu Branthwaite’i Manchester United’a göndermeyi planlayan Premier Lig ekibinin alternatif olarak Sanchez’i belirlediğini yazdı. 27 yaşındaki futbolcuyu isteyen takımlar arasında Napoli de bulunuyor.

KONYA’DAN ÖZEL TİŞÖRT

Galatasaray karşısında kümede kalma maçına çıkacak olan Konyaspor’da özel bir hazırlık var. Konya yerel basını, takımın ısınmaya üzerinde “İnancım korkumdan daha büyük” yazan tişörtlerle çıkacağını yazdı. Öte yandan Konya yönetiminin, bu maç için takıma yüksek bir galibiyet primi vermeyi plandığı öğrenildi.

ÖDÜLÜNÜ ALDI

İstanbul Topkapı Üniversitesi tarafından ‘Yılın Spor Yöneticisi’ seçilen Dursun Özbek, dün düzenlenen törenle ödülünü aldı.

İYİLER KAZANACAK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in şampiyonluğa olan inancı tam. Özbek, taraftara mutlu sona ulaşacaklarının güvencesini verdi. Sarıkırmızılıların patronu, “İnşallah bu hafta sonu son maçımızı oynayacağız ve kazanacağız. Tüm Galatasaraylıları sevince boğmak için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı bilin. İyilerin kazandığı bir toplumda yaşıyoruz. Galatasaray da bu hedefe ulaşacaktır” şeklinde konuştu.