Futbol 10'un adı Torres
Paylaş
10'un adı Torres

Beşiktaş'a imza atmaya hazırlanan Bronckhorst, Sevilla’dan Oliver Torres’i istedi. El Gol, “Torres hem 8 hem 10 numarada oynuyor. Gio’nun ilk transferi Torres olacak” diye yazdı.

Beşiktaş yeni hocası Giovanni van Bronckhorst’a imza attırmaya hazırlanırken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Hollandalı teknik direktörün 1.5 yıllık imza atmadan önce yönetime bazı oyuncuların isimlerini verdiği öğrenildi. İspanyol El Gol, Beşiktaş’ın Sevilla forması giyen Oliver Torres için girişimlerde bulunduğunu yazdı. Haberde 29 yaşındaki oyuncunun hem 8 hem 10 numarada oynabilmesi nedeniyle tercih edildiği de belirtildi. El Gol, “Gio’nun ilk transferi Torres olacak” ifadesini de kullandı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Chamberlain’in yerine alınacak Torres bu sezon Sevilla’da 20 maçta süre aldı, 1 asist yaptı. 6 ay sonra sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle Sevilla, Beşiktaş’ın teklifini kabul edecek gibi görünüyor. Siyah-beyazlı ekip bonservis olarak en fazla 1 milyon euro verebileceğini İspanyol ekibine iletti. Ligdeki 14 maçın sadece birinde 90 dakika sahada kalan Torres de ayrılmak istediğini yönetime iletti.

BRONCKHORST TRİBÜNDE OLACAK

Beşiktaş’ın her konuda anlaştığı Giovanni van Bronckhorst, bugün Kasımpaşa maçını statta izleyecek. Hollandalı teknik adamın yöneticilerle son detayları görüşeceği, kalacağı evi bakmak için Kasımpaşa maçından sonra da birkaç gün İstanbul’da kalacağı öğrenildi. 1.5 yıllık imza atacak Bronckhorst’un bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

NOKTA TRANSFERİ İSTEDİ

Beşiktaş’ın maç kasetlerini izleyen Bronckhorst’un öncelikle iki stoper, kaliteli bir orta saha, hızlı ve skorer bir kanat oyuncusu istediği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın bu konuda hazırlayacağı listeyi birkaç gün içinde yönetime sunacağı da belirtiliyor. Son olarak İskoçya’nın Glasgow Rangers ekibini çalıştıran Bronckhorst, yüksek maliyetli oyuncular almamasıyla da tanınıyor.