Futbol 200 milyon euroluk dev gelir müjdesi
Paylaş
200 milyon euroluk dev gelir müjdesi

Serdal Adalı, “Beşiktaş Gayrımenkul Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Bu yapılardan 150-200 milyon euro arasında gelir edilecek ve banka borçlarını kapatacağız” dedi.

yaptı. Başkan adayı Serdal Adalı, projelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda Adalı’nın en dikkat çeken projesi ‘Beşiktaş Gayrımenkul’ oldu. Sözlerine ”Rıza hocamızın talepleriyle, 2-3 nokta transferle takımımıza ivme kazandırıp Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyoruz. Bunun için görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptık” diyerek başlayan Beşiktaş’ın başkan adayı, şunları söyledi:

Haberin Devamı

BORÇ DERDİNE SON

“İstanbul Havalimanı’na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Orman arazilerine sınır, yarım milyon metrekare üzerine kurulacak olan Beşiktaş Ekolojik Kenti içerisinde yapay göl ve etrafında kurulacak olan spor alanları, reastoranlar, gölet, okul yer alacak. Bu yapıların satışından 150-200 milyon euro arasında elde edilecek gelir ile banka borçlarını kapatacağız.

AKADEMİYE DEV İSİM

Tüpraş Stadı’nın kapasitesi 9 bin 836 kişi artacak. Rakip tribüne ses yutucu şeffaf paneller konulacak. Ümraniye’de Serpil Hamdi Tüzün Futbol Akademisi projesiyle gençlerimizi çok daha iyi yetiştireceğiz. Fulya Şan Ökten Amatör Branşlar Merkezi Projesi ile Şan Ökten Tesisleri’ni yenileyeceğiz. Gain Akatlar Spor Park’ta başta basketbol takımı olmak üzere tüm salon branşlarına hizmet edeceğiz.”

Haberin Devamı