Futbol 4'lü imza şov kapıda
Paylaş
4'lü imza şov kapıda

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un senelik maaşının 60 milyon TL’ye çıkarılacağı öğrenilirken Boey, Abdülkerim ve Kerem Aktürkoğlu da zamlı mukaveleyi imzalayacak.

Galatasaray’da rota iç transfere çevrildi. Yönetim, geleceği merak konusu olan teknik direktör Okan Buruk, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı ve Kerem Aktürkoğlu’yla sözleşme yenileyecek. Yönetim, Okan Buruk ile 1 yıllık yeni kontrat yapıp başarılı teknik direktörün maaşını 60 milyon TL’ye yükseltecek. Yönetim, Sacha Boey’un 400 bin euroluk ücretini 1 milyon euroya, Kerem Aktürkoğlu’nun 20 milyon TL’lik ücretini 30 milyon TL’ye, Abdülkerim Bardakcı’nın 19 milyon 550 bin TL olan ücretini de 30 milyon TL’ye çıkaracak.

Haberin Devamı

ZİYECH GÜÇLENİP DÖNECEK

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, milli ara sonrası sarı-kırmızılı formaya kavuşacak. Fas Milli Takımı’na davet edilen Ziyech’in dönüşte yüzde 100 hazır hale gelmesi bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk, milli ara sonrası Ziyech’e ilk 11’de şans vermeye başlayacak.

ICARDİ MİLLİ TAKIMA DOĞRU

Mauro Icardi, attığı gollerle Arjantin ve İspanya basınında yer bulmaya devam ediyor. Arjantin’den Ole, “Icardi’nin koku alma duyusu çok açık. O bir avcı” yorumunu yaptı. Bu arada tangocunun yükselen performansı yeniden Arjantin Milli Takımı’nda forma giyme ihtimalini güçlendirdi. Icardi’nin yakın zamanda milli davet alması bekleniyor.

NEUER, GALATASARAY MAÇIYLA DÖNÜYOR

Bayern Münih’in deneyimli kalecisi Manuel Neuer sahalara dönmeye hazırlanıyor. Aralık 2022’de geçirdiği kayak kazasında ayağını kıran yıldız eldivenin Galatasaray maçında sahada olma ihtimali belirdi. Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’nde 24 Ekim’de Alman devini İstanbul’da konuk edecek.

Haberin Devamı