FutbolA Milli Takım'da 4 sürpriz isim! İlk kez formayı giyecekler
Paylaş
A Milli Takım'da 4 sürpriz isim! İlk kez formayı giyecekler

A Milli Takım'ın 16 Kasım'da İskoçya, 19 Kasım'da ise Çekya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu. Arda Güler'in ilk kez milli formayı giyme ihtimalinin olması heyecan yarattı. Emirhan İlkhan, Tayyip Talha Sanuç ve Samet Akaydın da ilk defa milli olacak.

A Milli Takım, EURO 2024 eleme gruplarına hazırlanmak amacıyla hazırlık maçları oynayacak. 16 Kasım'da İskoçya, 19 Kasım'da ise Çekya ile oynayacak Milli Takım'da 4 sürpriz isim aday kadroya dahil edildi.

Haberin Devamı

Arda Güler, Samet Akaydın, Emirhan İlkhan ve Tayyip Talha Sanuç ilk kez; Deniz Türüç Emre Mor ve Cenk Tosun ise uzun bir aradan sonra yeniden A Milli Takım’a çağrıldı.

Resmi bir maç oynanmayacak olması dolayısıyla Arda ve Emirhan'ın ilk resmi milli forma heyecanı ise sonraya kalacak. Tam kadro şöyle:

Kaleci: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Doğan Alemdar

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Tayyip Sanuç, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu,

Orta Saha/Forvet: Cengiz Ünder, Emre Mor, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Berkay Özcan, Emirhan İlkhan, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Deniz Türüç, Doğukan Sinik, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun, Enes Ünal, Umut Bozok

Haberin Devamı

A Milli Takımda 4 sürpriz isim İlk kez formayı giyecekler