Futbol Abdullah Avcı sakatlanan Bartra'nın yerini içeriden doldurdu
Paylaş
Abdullah Avcı sakatlanan Bartra'nın yerini içeriden doldurdu

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, stoperde sorun yaşıyor. Maddi olarak büyük fedakarlıklarla alınan Marc Bartra sakatlandı ve bir süre forma giyemeyecek. Teknik direktör Avcı, Bartra'nın yokluğunu transferle değil içeriden devşirmeyle kapatacak.

 

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, burnundan ameliyat olan Marc Bartra’nın yokluğunda sağ stoperde Fildişi Sahilli orta saha Gbamin'i denedi. Performansından da oldukça memnun kaldı.

Haberin Devamı

Sezona ön liberoda başlayan ve zaman zaman merkez orta sahada da görev yapan Gbamin, burun ameliyatı olan Bartra'nın yokluğunda sağ stoperde denenmişti. Daha önce çalıştırdığı Başakşehir'de de Mahmut Tekdemir'i orta sahadan alıp sağ stoperde uzun süre oynatan Abdullah Avcı, bu kez de Gbamin'i aynı bölgeye çekmeyi planlıyor.

Maskeyle çalışmalara başlayan Marc Bartra'nın, fiziksel olarak hazır hale geleceği sürece kadar oynanacak olan Samsunspor ve Fenerbahçe maçlarında Gbamin'i sağ stoperde görevlendirmeyi düşünen Avcı, daha sonrası için de net bir karar vermedi. Deneyimli hoca, "Bartra hazır olduğunda yeniden değerlendireceğim ancak Gbamin'den istediğim her tepkiyi olumlu olarak sahada aldım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sabah