Futbol Acun Ilıcalı'dan genç teknik adam hamlesi! Sürpriz isim geliyor
Paylaş
Acun Ilıcalı'dan genç teknik adam hamlesi! Sürpriz isim geliyor

Acun Ilıcalı, Hull City'de Şota Arveladze ile yolları ayırdıktan sonra bir sonraki karara kadar yola Andy Dawson ile devam edileceğini açıklamıştı. Ilıcalı, Blackburn Rovers yenilgisi sonrası yeni hoca için işlemleri hızlandırdı.

 

Hull City'de Acun Ilıcalı, Şota Arveladze sonrası yola bir süre Andy Dawson ile devam edeceklerini açıklamıştı. Ilıcalı, "Ekibimiz kulüp efsanesi Andy Dawson ile güvenli ellerde. Onun ve ekibinin Çarşamba günü yaptığı işten çok memnunuz. Taraftarların Andy'ye ve futbolculara desteği inanılmazdı. Bunları göz önünde bulundurarak bir sonraki açıklamaya kadar Andy takımın başında yer alacak. Önemli hocalarla görüşüyoruz ve acele etmek istemiyoruz" demişti.

Haberin Devamı

Hull Daily Mail'deki habere göre Hull City'nin yeni hocası belli oldu. Geçtiğimiz pazar günü Acun Ilıcalı'nın Liam Rosenior ile el sıkıştığı belirtildi. 38 yaşındaki Rosenior son olarak Derby County'de yardımcı teknik direktördü.

Bir süre Derby'nin geçici hocası olan Rosenior, Hull City'nin başına geçecek ve 5 Kasım'daki Milwall maçında ilk kez teknik direktör olarak sahaya çıkacak.