Futbol Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli-Montella olayına dair açıklama geldi
Paylaş
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli-Montella olayına dair açıklama geldi

Adana Demirspor'da dün oynanan Ümraniyespor maçı sonrası teknik direktör Vincenzo Montella, Mario Balotelli'nin üzerine yürümüştü. Olayı teknik heyet ve futbolcular sakinleştirmiş ve Montella sonrasında taraftarın çağırısıyla tribünlere gitmişti. Başkan Murat Sancak'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Son dönemde adı sık sık Adana Demirspor'dan ayrılacağı iddialarına karışan Mario Balotelli, dün oynanan Ümraniyespor maçında yine bir skandalın başkahramanıydı.

Haberin Devamı

Maçın bitişiyle hakemlerin yanına giden Balotelli, hakemlerle uzun süre konuştu. Konunun uzaması nedeniyle teknik direktör Montella, oyuncusunu oradan uzaklaştırmak istedi. Ancak Balotelli, hocasına henüz bilnmeyen bir şeyler söyledi ve Montella'yı çileden çıkardı.

Oyuncusunun üzerine yürüyen Montella'yı ekibindeki isimler zor sakinleştirdi. Konuya dair açıklama yapan Başkan Murat Sancak, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Boşverin, galibiyetin zevkini çıkartın, her şey göründüğü gibi değildir, bir şey varsa biz çözeriz, kendinizi yormayın. #Balotelli İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR Montella, Balotelli'nin üzerine yürüdü, taraftar tarafını seçti! Kritik detay Habere Git

Haberin Devamı