Futbol Adana Demirspor yeni hocasını resmen açıkladı
Paylaş
Adana Demirspor yeni hocasını resmen açıkladı

Süper Lig ekibi Adana Demirspor Vincenzo Montella'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurdu. Demirspor yine bir dünyaca ünlü ismi göreve getirdi.

 

Adana Demirspor'da nihayet yeni hoca belli oldu. Patrick Kluivert ile anlaştığını açıklayan Süper Lig ekibi, yeni hocasıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Montella sonrası ndrea Pirlo, Razvan Lucescu ve Slaven Bilic gibi isimlerle görüşen ancak sonuç alamayan Mavi Şimşekler, a artık Kluivert'a emanet.

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Patrick Kluivert ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır.

Hoş geldin Patrick Kluivert" denildi.

Hollandalı hoca ise ilk açıklamasında, "Adana Demirspor, özellikle son 2 senede çok iyi bir iş çıkardı. Onları daha iyi bir konuma getirmek istiyorum. Güzel bir iş çıkarmak ve Türk futboluna katkıda bulunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Antrenörlük kariyerine AZ Alkmaar'da forvet antrenörü olarak başlayan yıldız isim, Twente U21, Ajax U19 ve Curaçao Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yaptı. Kluivert ayrıca PSG'de sportif direktörlük ve Barcelona'da gençlik ve gelişim müdürlüğü görevlerini üstlendi. 

Haberin Devamı