Futbol Ahmet Nur Çebi taraftarı fırçaladı: Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!
Paylaş
Ahmet Nur Çebi taraftarı fırçaladı: Ali Koç'un gazına mı geliyorsun? Yürü git!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi son dönemde Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile kurduğu yakın ilişkilerden ötürü kendi taraftarının tepkisini çekti. Dünkü derbi öncesi aracının içindeyken bir taraftardan gelen serzenişe çok kızan Çebi, taraftarı fırçaladı.

Beşiktaş‘ın 2021-22 sezonunun son derbisinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk ettiği maçın öncesinde siyah beyazlı takımın başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir taraftar arasındaki diyalog güne damga vurdu.
Dev karşılaşma için aracıyla Vodafone Park’a giden Çebi’ye siyah beyazlı bir taraftar "Trabzonspor’a çok taviz veriyorsunuz" diyerek bağırdı.
Bu sözlerle oldukça sinirlenen siyah beyazlıların başkanı “Ali Koç’un gazına mı geliyorsun, yürü git” diyerek taraftara sert bir şekilde çıkıştı. Bu sözlerinin ardından camını kapatan Çebi sonrasında aracıyla birlikte tartışmanın yaşandığı olay yerinden uzaklaştı.
Aynı taraftar Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin sözlerine “Hayır! Ali Koç kim başkanım ya? Şimdi de Ali Koç’çu mu olduk?” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Spor Arena