Futbol Ailesini İstanbul'a bırakan Volkan Demirel, Hatay'a döndü
Paylaş
Ailesini İstanbul'a bırakan Volkan Demirel, Hatay'a döndü

Hatay, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden olmuştu. İlk günlerde yardım konusunda eksiklikler yaşayan Hatay'ın yardım çığlığını ise Volkan Demirel duyurmuştu. Demirel, ailesini İstanbul'a bıraktı ve yardım için şehre geri döndü.

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Depremden en çok etkilenen illerden Hatay'da ise ilk etapta Volkan Demirel şehre dikkat çekmiş ve yardım istemişti.

Haberin Devamı

Şahsi Instagram hesabından canlı yayın sırasında gözyaşlarına boğulan Volkan Demirel, "Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay'da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Lütfen Allah rızası için yardım edin" sözlerini kullanmıştı.

ALİ KOÇ YARDIM ETTİ

Volkan Demirel depremin hemen sonrasında oyuncuları ve teknik ekibi Hatay’dan çıkarmak istediğini Fenerbahçe Başkanı ile paylaştı. Ali Koç da hemen özel uçak ayarlayarak en yakın havalimanına gönderdi. Hatayspor ekibinin şehirden çıkarılmasını sağladı.

Haberin Devamı

DEMİREL YİNE HATAY'DA

Futbolcularını ve ailelerini İstanbul'a bıraktıktan sonra Volkan Demirel yeniden Hatay'a geri döndü. Volkan Demirel'in, Hatayspor tesislerinde depremzedeler için elinden geleni yapmaya devam edeceği öğrenildi.

beIN Sports