Futbol Alman gazetesi Bild, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasını böyle gördü
Paylaş
Alman gazetesi Bild, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasını böyle gördü

Fenerbahçe'nin 10 numarası ve kaptanı Mesut Özil kadro dışı kaldı. Teknik direktör İsmail Kartal'la oyundan alınması konusunda tartışma yaşadığı öğrenilen Özil, yönetimin de onayıyla süresiz kadro dışı bırakıldı. Alman basınında büyük yankı uyandıran karar, sürpriz olarak nitelendi ve Özil'in ayrılacağı şeklinde yorumladı.

 

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan depremi yaşanıyor. İki oyuncu, "forma adaleti" konusunda İsmail Kartal ile zıtlaşınca kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

Konyaspor maçında devre arası oyundan alınan Özil, Kartal'ın kararını eleştirip "Daha fazla süre almalıyım, ben de takıma fayda vermeye çalışıyorum" dedi. Ozan Tufan da hocasına forma adaleti konusunda şikayette bulununca Kartal, bu durumu hoş bulmadı.

Yönetime durumu anlatan Kartal, iki oyuncunun kadro dışı bırakılmasına karar verdi.

Alman gazetesi Bild ise haberi "Fenerbahçe Özil'i askıya aldı" başlığıyla verdi. Bild, Özil'in MLS'e gitmek için sözleşmesini feshedebileceğini yazdı. Ayrıca Mesut'un Fenerbahçe'deki beklentileri çok nadir karşılayabildiğini bildiren gazete, Özil'in 14 maç kaçırdığının da altını çizdi.