Futbol Altınordu FK'dan kulübün satışıyla ilgili açıklama
Paylaş
Altınordu FK'dan kulübün satışıyla ilgili açıklama

Altınordu FK'da kulübün sahibi ve başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün satışa çıkarıldığını açıklamıştı. Özkan'ın bazı yatırımcılarla görüştüğü iddiaları sonrasında açıklama geldi.

 

Altınordu FK'da kulübün sahibi ve başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün satışa çıkarıldığını açıklamıştı. Özkan'ın bazı yatırımcılarla görüştüğü iddiaları sonrasında açıklama geldi. Açıklama şöyle:

Haberin Devamı

"2012 yılından beri kulübümüzün futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş.’nin devri hakkında çıkan haberler nedeniyle bir bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.

Geçtiğimiz hafta içinde Başkanımız Seyit Mehmet Özkan’ın da açıkladığı gibi “Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş’nin misyon ve vizyonuna uygun yatırımcılarla görüşerek, kulübümüz futbol hakları yakın zamanda devredilecektir” açıklamasının ardından gerek yazılı, gerek görsel, gerekse sosyal medyada birçok haber çıkmıştır. Şu ana kadar her hangi bir yatırımcı ile resmi bir görüşme gerçekleşmemiştir. Kulübümüzün misyon ve vizyonuna uygun bir yatırımcı ile futbol haklarının devri konusunda bir görüşme gerçekleşmesi halinde bunu kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz.
Spor Toto 1. Lig’in sona ermesine rağmen kulübümüz tüm sportif ve ticari faaliyetlerimiz ile futbol okullarımız adına çalışmalarına aynen devam edecektir.

Haberin Devamı

Başkanımız bu toprakların çocukları ile ilgilenmeyi sürdürecektir."