Futbol Ankaragücü cephesi suçladı, Beşiktaşlı Oğuzhan inkar etti
Paylaş
Ankaragücü cephesi suçladı, Beşiktaşlı Oğuzhan inkar etti

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçın sonunda sahada çirkin görüntüler oluşmuştu. Ankaragücü tribünlerinden sahaya giren bir holigan, Cenk Tosun ve Salih Uçan'a uçan tekme atmıştı. Ankaragücü cephesi olayları tırmandıran isim olarak Beşiktaş'ın genç ismi Oğuzhan Akgün'ü gösterirken, Akgün bu iddiaları reddetti.  

 

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki olayla maçın ardından başkent ekibinin teknik direktörü Ömer Erdoğan, Oğuzhan Akgün ile ilgili konuşmuş ve "Maçın sonunda tatsız olaylar yaşandı. Bunun başlangıcı, Oğuzhan Akgün diye genç bir arkadaş giderken hem kulübemize hem taraftarlarımıza küfretti. Tahrik etti. Çok ciddi üzüldüm buna. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz ama önce kaliteli insan kazandıralım, sonra oyuncu yetişir. Bu yaşta bu saygısızca hareket... Bunun devamında olayların ateşlenmesi nedeniyle çok ağır bir ceza gelecek. Bize yazık değil mi?" demişti.

Haberin Devamı

Oğuzhan Akgün'ün maç sonu Ankaragücü soyunma odasına götürülerek özür diletildiği iddiaları da çıkınca olayların odağındaki genç isimden açıklamada geldi. Oğuzhan sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak şunları söyledi:

Herhangi bir sporcuya ve taraftara küfür etmem söz konusu dahi olamaz. Yapmadığım eylemin özrü de olamaz.

Açıklamanın tamamı ise şöyle: