Futbol Ankaragücü Galatasaray maçı ertelendi mi? Ankaragücü GS maçı tarihi değişti mi? Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman?
Paylaş
Ankaragücü Galatasaray maçı ertelendi mi? Ankaragücü GS maçı tarihi değişti mi? Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman?

Bir tarafta şampiyonluğunu ilan etmeye çalışan Galatasaray, diğer tarafta ise Süper Lig’de kalma yarışı veren Ankaragücü… Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olacak Ankaragücü-Galatasaray maçının tarihi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Peki Ankaragücü Galatasaray maçı ertelendi mi? Ankaragücü GS maçı tarihi değişti mi? Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman? İşte detaylar…

2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Süper Lig’de oynanması planlanan maçların tarihlerinde değişiklik yapıldı. Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak zorlu mücadelenin tarihi de seçim nedeniyle ertelendi. 23. şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray, Mauro Icardı, Kerem Aktürkoğlu ve Lucas Toreira gibi yıldızları ile başkent ekibini deplasmanda yenmenin planlarını yapıyor. Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Ankaragücü ise saha ve seyirci avantajını kullanarak güçlü rakibini yenmek istiyor. Futbolseverler ise, “Ankaragücü Galatasaray maçı ertelendi mi? Ankaragücü GS maçı tarihi değişti mi? Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman?” sorularına yanıt arıyor…

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi sebebiyle, Ankaragücü ve Galatasaray arasındaki maçın tarihi değiştirildi. Ancak henüz yeni maç tarihleri kamuoyu ile paylaşılmadı. 

SÜPER LİG'DE MAÇLAR NEDEN YOK?

Bu hafta, 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi nedeniyle Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinde maçlar oynanmayacak. Süper Lig'de 36. hafta maçları, 30 Mayıs Salı günü başlayacak. Bu hafta Beşiktaş bay geçerken, Ümraniyespor ile Başakşehir takımları Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmeleri nedeniyle hükmen galip sayılacak.

GALATASARAY KAZANIRSA 23. ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDECEK

Son 3 haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren Galatasaray, son hafta Hatayspor maçında hükmen galip sayılacağından dolayı Ankaragücü'nü mağlup etmesi durumunda 23. kez mutlu sona ulaşmış olacak.

Haberin Devamı

3 YILLIK KUPA HASRETİ

Sarı kırmızılı takım, başkent deplasmanından galibiyetle dönerse, 3 yıllık kupa hasretini sona erdirecek. Cimbom, en son 7 Ağustos 2019'da gerçekleşen Süper Kupa maçında Akhisarspor'u 1-0 yenerek kupayı kazanmıştı.