Futbol Arda Güler hayrete düşürdü! Carlo Ancelotti idmanı durdurdu
Paylaş
Arda Güler hayrete düşürdü! Carlo Ancelotti idmanı durdurdu

2024 yılında Real Madrid formasıyla iki kez sahaya çıkan Arda Güler, maçlar dışında antrenmanlarda da hünerlerini bir bir sergiliyor. Carlo Ancelotti, genç yıldızdan her geçen gün daha fazla etkileniyor.

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, yeteneği ile gerek takım arkadaşlarını gerekse teknik direktör Carlo Ancelotti'yi etkilemeye devam ediyor. Şu ana kadar Los Blancos formasını iki kez giyen süper solak, antrenmanda izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Arandina ve Atletico Madrid maçlarında süre alan Arda Güler'in takıma iyice alıştığı gözlemleniyor.

Haberin Devamı

SÜRE ALMAYA BAŞLADI

Real Madrid'e transfer olmasının ardından üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle forma şansı bulamayan Arda Güler, ilk maçına Kral Kupası'nda oynanan Arandina maçında çıkmıştı.

Süper Kupa yarı finalinin ikinci uzatma dakikalarında oyuna giren Arda Güler, finalde Barcelona'ya karşı süre bulamamıştı. Bununla birlikte Carlo Ancelotti, Kral Kupası son 16 turunda Atletico Madrid ile oynadıkları derbide genç yeteneğe süre vermedi. Buna rağmen ARda Güler antrenmanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

HARİKA TOPUK PASI

Defansa Central'de yer alan habere göre Atletico Madrid derbisinde süre bulamayan Arda Güler, Real Madrid antrenmanlarında kalitesini göstermeye devam ediyor. Eflatun-beyazlı ekibin antrenmanında iki muhteşem asist yapmayı başaran millî yıldız, İtalyan teknik direktörü etkilemeyi başardı. Şık bir topuk pasıyla yeteneğini gösteren genç futbolcu, bir diğer pozisyonda ise takım arkadaşına muhteşem bir pas atarak idmana damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İKİ KEZ İDMANI DURDURDU

Arda Güler için antrenmanı 2 kez durduran Ancelotti, genç yeteneği bizzat tebrik etti. Haberin detaylarına göre Ancelotti, Arda Güler'in performansından giderek daha fazla memnun oluyor. Arda Güler'in performansına ve çabasına kayıtsız kalmayan Ancelotti'nin genç yeteneğin sürelerini artırması bekleniyor. Büyük bir sürpriz olmazsa Milli yıldız Real Madrid'in Almeria maçında sahada olacak.