Futbol Arda Turan'dan manidar paylaşım! 'Şimdi senin o durgun halini...'
Paylaş
Arda Turan'dan manidar paylaşım! 'Şimdi senin o durgun halini...'

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor’u çalıştıran Arda Turan son paylaşımıyla dikkat çekti. Son dönemde bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı iddiası nedeniyle gündeme gelen Turan paylaşımında, "Şimdi senin o durgun ve her şeyden çekilmiş halini, bir yaşam tembelliği zannediyorlar" dedi.

Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir'de forma giydikten sonra futbolu bırakan ve şimdilerde Eyüpspor teknik direktörü olarak görev yapan Arda Turan, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

'7,5 MİLYON DOLAR DOLANDIRILDI' İDDİASI

Arda Turan'ın bankacı Seçil Erzan tarafından yaklaşık 7,5 milyon dolar dolandırıldığı iddia edildi.

Eski DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan, "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle yaşanan dolandırıcılık iddiasıyla aralarında Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fenando Muslera gibi isimlerin de bulunduğu müştekilerin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Arda Turan ile Seçil Erzan'ın WhatsApp üzerinden yaptığı yazışmalar dava dosyasına girmişti.

Mesajlarda Arda Turan, Erzan'a tepki gösterek, "3-4 aydır bir gün oh demedim. Ama her gün bu parayı konuşmaktan düşünmekten kendimden iğrendim. Ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum" ifadelerini kullanıyor.

Haberin Devamı