Futbol Aslan isyan etti
Paylaş
Aslan isyan etti

Galatasaray yönetimi, hakem hataları nedeniyle zehir zemberek bir duyuru yaptı. Açıklamada, özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hedef alınırken federasyona da VAR kayıtlarının açıklanması çağrısı yapıldı.

Galatasaray yönetimi, hakem hatalarını değerlendirmek üzere dün olağanüstü toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından ise zehir zemberek bir açıklama yayımlandı.

Haberin Devamı

Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un hedef alındığı bildiride TFF’ye de VAR kayıtlarının açıklanması çağrısı yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ali Koç’un suç unsuru içeren konuşmasında hakemleri açık bir şekilde tehdit etmesiyle başlayan süreç, aleyhine verilmeyen kırmızı kartlar ve penaltı kararıyla son noktasına ulaşmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, toplumsal kaosu önlemek ve Türk futboluna adaleti getirmek adına başta dünkü tartışmalı pozisyonlar olmak üzere tüm VAR kayıtlarını açıklamadan, bu karmaşadan kurtulması mümkün değildir. Haksızlığı kendi hakkı kabul eden, kazanmak için her yolu mübah sayan bir zihniyetle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Bu zihniyetin tek amacı vardır: Zalimin haklı olacağına herkesi inandırmak.

Haberin Devamı

NEDEN KORKUYORSUNUZ?

Sadece kendilerine ayrıcalık isteyen bu zalimlerin Türk futboluna zerre kadar faydası yoktur! Tüm bu iyi niyetimize rağmen, federasyondaki yetkililer, oluşturulmaya çalışılan bu tehdit, zorbalık ve sosyal medya terörü karşısında anlayamadığımız bir korku ve kaygıyla sessiz kalmaktadır. Buradan kendilerine soruyoruz: Neden korkuyor ve çekiniyorsunuz? İyi niyetimizi suistimal etmeye çalışan bir düşünceyle karşı karşıya olduğumuz aşikardır. Buradan bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; kulübümüz, tüm bu kirli planları, masa başında yapılan hesapları boşa çıkarmaya, sahada kalmaya ve orada kazanmaya devam edecektir!