Futbol Aslan'a genç viking
Paylaş
Aslan'a genç viking

Oliveira’nın sözleşmesini donduracak olan sarı-kırmızılılar, Ndombele’yi de gönderiyor. Listenin ilk sırasında Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek var.

Galatasaray’da transfer hareketliliği başlıyor. Sarı-kırmızılılar, sol bek transferiyle birlikte orta sahaya takviye yapmayı planlıyor. Teknik direktör Okan Buruk, orta sahaya genç ve dinamik bir isim istiyor. Oliveira’nın sakatlığı nedeniyle sözleşmesini donduracak olan yönetim, Norveç takımı Bodo Glimt’te forma giyen Danimarkalı Albert Gronbaek’i listeye aldı. 22 yaşındaki merkez orta saha, bu sezon 46 maçta forma giyerken 16 gol-10 asistle oynadı.

Haberin Devamı

HAKİM ZİYECH’E ROMA KANCASI

İtalyan basını Hakim Ziyech’e Roma’nın talip olduğunu yazdı. İtalyan devinin yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı kaydedildi. Ziyech’in Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli futbolcuyla sözleşme yapma önceliği bulunuyor. Ziyech, bu sezon 4 gol ve 2 asist üretti.

SOL BEKE TAVARES

Galatasaray’ın sol beke düşündüğü ilk isim Nuno Tavares. Bonservisi Arsenal’de olan ve 2023-24 sezonu için Nottingham Forest’e kiralanan Tavares, yeni takımında forma şansı bulmakta zorlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcu için İngiltere’ye çıkarma yapacak.

KEREM’E MİNİ OPERASYON

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi sebebiyle ameliyat olduğunu açıkladı. Başarılı futbolcunun durumunun iyi olduğu belirtildi

Haberin Devamı