Futbol Aslan'da yerli operasyonu
Paylaş
Aslan'da yerli operasyonu

Galatasaray transfere noktayı yerli oyuncu ile koyacak. Teknik direktör Okan Buruk, 3 yerli kontenjanı için elini rahatlacak Salih Özcan, Berkay Özcan ve Okay Yokuşlu isimlerini yönetime verdi.

Cim Bom, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez ile yabancı transferini bitirdi. Şimdi hedef yerli bir veya iki oyuncu ile transfere noktayı koymak. Teknik direktör Okan Buruk’un önceliği ise defansif ağırlıklı orta saha. Tecrübeli hoca yönetime Dortmund’dan Salih Özcan, Başakşehir’den Berkay Özcan ve West Bromwich’ten Okay Yokuşlu’nun isimlerini verdi. Galatasaray, Berkay Özcan için bir miktar para ve takas önerisinde bulundu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

DÖNMEK İSTİYOR

Okan Buruk’un diğer tercihi ise İngiltere Championship takımlarından West Bromwich Albion’da forma giyen Okay Yokuşlu. 29 yaşındaki Okay hem stoper hem ön libero hem de merkez orta sahada oynaması nedeniyle tercih edildi. Piyasa değeri 3 milyon euro olan Okay bu sezon takımıyla 5’i ilk 11 olmak üzere 6 resmi maça çıktı. Okay geçen sezon ligde 38 maçta 4 gol atarak iyi bir sezon geçirmişti. İzmir doğumlu, Altay, Kayseri ve Trabzon formaları da giyen Okay, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor.

SALİH CİDDİYE BİNDİ

Galatasaray’ın diğer gözdesi ise Dortmund forması giyen Salih Özcan. İsmini Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazmak için daha önce harekete geçen Cim Bom anlaşma sağlayamamıştı. Ön libero, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayan 25 yaşındaki Salih, Dortmund’da fazla süre alamadığı için ayrılmak istiyor. Salih bu sezon sadece 9 dakika sahada kalabildi. Piyasa değeri 13 milyon euro olan Salih, satın alma opsiyonu ile kiralanmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı