Futbol Aslan'dan 3'lü taarruz
Paylaş
Aslan'dan 3'lü taarruz

Galatasaray; sol bek, orta saha ve forvete takviye yapmak için harekete geçti. Yönetim; Rıdvan Yılmaz, Emil Breivik ve Wout Weghorst isimleri üzerinde yoğunlaşırken ara transfer için elini şimdiden çabuk tutacak.

 

Galatasaray’da transfer hareketliliği erken başladı. Sarı-kırmızılılar, ligde ve Avrupa’da geride kalan periyotta sıkıntı yaşanan bölgelere devre arasında takviye yapacak. Cim Bom; sol bek, orta saha ve forvete transfer planlıyor. Angelino ve Kazımcan’ın yeterli performansı gösterememesi sol bek takviyesini ön plana çıkardı. Galatasaray’da bu bölge için liste başında Rıdvan Yılmaz bulunuyor. 2022 yılında Beşiktaş’tan İskoç ekibi Rangers’a giden 22 yaşındaki oyuncu, yerli olması nedeniyle bu transferi cazip kılıyor. Orta saha için düşünülen isim ise Emil Breivik. Molde formasıyla Galatasaray’a karşı gösterdiği performansla dikkat çeken Norveçli orta saha, skorer kimliği ile öne çıkıyor.

Haberin Devamı

MENAJERİ İSTANBUL’DA

Emil Breivik’in menajeri Jim Solbakken’in Türkiye’ye gelmesi transfer iddialarını daha da güçlendirdi. Solbakken, “Şu an için takım ismi vermem doğru değil” diyerek bir bakıma transfer görüşmelerini doğruladı. Yıldız futbolcu için Trabzonspor’un da devrede olduğu öne sürüldü.

WILFRED NDİDİ DE LİSTEDE 

Norveç Ligi’nde bu sezon 26 maçta 7 gol ve 6 asist üreten 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa Ligi’nde de 2 kez rakip ağları sarstı. Breivik’in alternatifi ise Leicester forması giyen 26 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Wilfred Ndidi. Aslan’ın hücum hattı için düşündüğü oyuncu da tanıdık bir isim. Bir türlü istenilen düzeye gelememesinden dolayı Bakambu ile yolları ayırmayı planlayan sarıkırmızılılar, Wout Weghorst’u takibe aldı. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen 31 yaşındaki Hollandalı oyuncu, mutsuz olduğu Alman ekibi Hoffenheim’dan ayrılmayı planlıyor. Yönetim, bu isimler için vakit kaybetmeden temaslara başlayacak.

Haberin Devamı

3 GOL ATTI

Bonservisi İngiliz ekibi Burnley’de bulunan ve Hoffenheim’da kiralık oynayan Weghorst, bu sezon Bundesliga’da 9 maçta görev yaptı. Toplam 731 dakika sahada kalan Hollandalı forvet, 3 kez rakip ağları sarsttı. Weghorst, Hollanda Milli Takımı’yla ise Avrupa Şampiyonası elemelerinde 6 maça çıkıp 2 gol kaydetti.

LEONARDO İDDİASI

Sarı-kırmızılılar için sürpriz bir transfer iddiası geldi. Sarıkırmızılıların, Brezilya ekibi Santos’ta forma giyen Marcus Leonardo için harekete geçtiği öne sürüldü. Brezilya basınında, yönetimin oyuncu için menajeriyle görüştüğü belirtilirken Bayern Münih, Real Madrid, Roma ve Newcastle’ın da güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Leonardo’yu kadrosuna katmak istediği vurgulandı