Futbol Aubameyang'a hırsız şoku! Ağzına demir sopayla vurup eşini rehin aldılar
Paylaş
Aubameyang'a hırsız şoku! Ağzına demir sopayla vurup eşini rehin aldılar

Barcelona'nın oyuncusu Pierre Emerick Aubameyang hırsız kurbanı oldu. Gabonlu yıldızın Barcelona'daki evine giren kimi kaynaklara göre 4, kimi kaynaklar göre 7 hırsız, Aubameyang'ı darbederek eşini rehin aldı ve ziynet eşyalarını çaldı.

 

Barcelona'nın yıldız forveti Aubameyang ve ailesi silahlı hırsızların hedefi oldu. Gabonlu oyuncu, gece 01.00 sularında eşiyle Castelldefels bölgesindeki evinde olduğu sırada konutlarına giren hırsızlar tarafından rehin alındı.

Haberin Devamı

Hırsızlar, bahçe duvarından tırmanarak girdikleri evde Aubameyang'ın ağzına demir sopayla vurmak suretiyle oyuncuyu darbetti. Sonrasında eşinin ve Aubameyang'ın ellerini bağlayan hırsızlar, ailenin kasasını açtırarak içindeki mücevherleri çaldı.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, emniyet güçlerine olayı Aubameyang'ın eşi bildirdi. Katalan güvenlik güçleri hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı. Hem Aubameyang hem de ailesinin güvende olduğu öğrenildi.

Bir diğer detay ise iki ay önce de aynı eve hırsızların girmiş olması. O olayda ise evde olmayan Aubameyang ailesi, yara almadan kurtulmuştu Ancak polisler o olaya dair kimseyi yakalayamamıştı.