Futbol Avrupa'da en başarılı biziz
Paylaş
Avrupa'da en başarılı biziz

Özbek, “Ali Sami Yen Ağabey, bize bir misyon yükledi. Avrupa’da en başarılı takım Galatasaray’dır. Manchester United zaferi bunun nişanesidir” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen’in açtığı yolda yürüdüklerini ifade etti. Özbek “Ali Sami Yen Ağabey, 118 yıl önce bu güzide kulübü Galatasaray Lisesi’nde kurdu. O ve arkadaşları, kulübün kuruluşuyla beraber bir misyon yükledi. Bu misyon, yabancı takımları yenmek. Bundan sonra gelip Galatasaray’ı yönetenler, Galatasaray’ı yüceltmek için bu misyona sadık kaldılar. Yabancılarla mücadelede en başarılı takım Galatasaray. Benim başkanlığımdaki arkadaşlar ve yönetim kurulum, bu misyona sadık kalıyoruz. Geçen hafta yaşadığımız Manchester United zaferi, bunun nişanesidir. Ben bütün camiama, özellikle taraftarlarıma, genel kuruluma, yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize verdikleri desteklerle bu zaferleri yaşıyoruz. İnşallah Galatasaray bundan sonra da bayrağı en yüksek seviyeye çıkaracaktır” dedi.

Haberin Devamı

100. YIL FORMASI ÇIKTI

Galatasaray’ın 1923’te giydiği forma, Cumhuriyet’in 100. yılı şerefine yenilendi. Özel tasarlanan forma 2.599 TL’den satışa çıkarıldı.

BEŞİKTAŞ MESAİSİ TAM GAZ

Cim Bom, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Milli takımlarda bulunan futbolculardan yoksun gerçekleşen antrenmanda taktik çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı. Okan Buruk ve oyuncuların moralli olduğu gözlendi.

ALİ SAMİ YEN KABRİ BAŞINDA ANILDI

Galatasaray Kulübünün kurucusu Ali Sami Yen, kulübün 118. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde mezarı başında anıldı. Başkan Dursun Özbek ve beraberindekiler aynı mezarlıkta bulunan Beşiktaş’ın efsane Başkanı Süleyman Seba’yı da ziyaret etti.

Haberin Devamı