Futbol Avrupa'da sıcak gece
Paylaş
Avrupa'da sıcak gece

Konferans Ligi’nde Beşiktaş, Bodo Glimt’i ağırlayacak. Siyahbeyazlılar, Norveç ekibini yenip gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ise Ludogorets deplasmanından puanla dönmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Konferans Ligi’nde iki temsilcimiz bugün sahaya çıkıyor. Beşiktaş, 20.45’te başlayacak mücadelede Bodo Glimt’i konuk edecek. Üç maç sonunda topladığı 1 puanla D Grubu’nda son sırada bulunan siyahbeyazlılar, Norveç ekibini devirip şansını devam ettirmek istiyor. Kartal’da sakatlıkları devam eden Amartey, Colley ve Masuaku, kritik mücadelede görev yapamayacak. Gruptaki diğer maçta ise Club Brugge, sahasında Lugano’yu ağırlayacak.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR DÖNÜYOR

Hastalandıktan sonra fiziksel olarak hazır olmadığı gerekçesiyle Antalya maçının kadrosuna alınmayan Aboubakar, bugün formasına kavuşacak. Kamerunlu forvet, Bodo ağlarını havalandırması halinde Avrupa’daki gol sayısını 14’e yükseltip Oktay Derelioğlu’nu yakalayacak.

H Grubu’nda 3’te 3 yaparak lider olan Fenerbahçe ise tur için sahaya çıkacak. Sarı-lacivertliler, saat 23.00’te başlayacak maçta Bulgar ekibi Ludogorets’e konuk olacak. Kanarya, zorlu deplasmandan puanla dönmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Grubun diğer karşılaşmasında ise Nordsjaelland, taraftarı önünde Spartak Trnava ile oynayacak. Konferans Ligi’nde Beşiktaş, Bodo Glimt’i ağırlayacak. Siyahbeyazlılar, Norveç ekibini yenip gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ise Ludogorets deplasmanından puanla dönmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

BATSMAN GÖREVE

Ludogorets karşısında Fenerbahçe’nin gol silahı Batshuayi olacak. İsmail Kartal, Avrupa maçlarında olduğu gibi forvette formayı Belçikalı oyuncuya verecek. Batsman, bu sezon Avrupa’da oynadığı 6 maçta rakip fileleri iki kez havalandırmıştı.