Futbol Başarı birlik olursak gelir
Paylaş
Başarı birlik olursak gelir

Camiaya çağrıda bulunan Dursun Özbek, “Davamız, Galatasaray’ı Avrupa’da başarılı kılmak. Taraftarlarımız da dava arkadaşlarımız. Lütfen son düdüğe kadar futbolcu kardeşlerimize destek olalım” diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, camiaya birlik çağrısı yaptı. Kopenhag maçında bazı futbolculara gösterilen tepkiyi doğru bulmadığını belirten Özbek, taraftara ricada bulundu. Bu takımın kendilerine büyük zaferler yaşattığını dile getiren Galatasaray Başkanı, “Lütfen bu kardeşlerimize son düdüğe kadar destek olun onları alkışlayın. 5 dakika daha olsa, Kopenhag’ı yenerdik. Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’a çok yakışıyor. Bu takımın bu arenada olması harika, taraftarların bu keyfi yaşamasını istiyoruz. Heyecanımızı yenmemiz lazım. Taraftarlarımız dava arkadaşlarımız. Davamız, Galatasaray’ı Avrupa’da başarılı kılmak. Maç bitene kadar taraftarlarımız, oyuncularımızı yüreklendirsin. Onlar, bizi temsil etmek için sahadalar” dedi.

Haberin Devamı

BU BİR REKOR

Galatasaray Başkanı, yaptıkları sponsorluk anlaşmaları ile kulüp rekoru kırdıklarını söyledi. Özbek, “34 milyon euroluk sponsor geliri elde ettik. Bu Galatasaray tarihinde bir rekor. Bu sezon için hedefimiz 50 milyon euro! Bu rakama ulaşana kadar durmayacağız” dedi.

MONTELLA İYİ SEÇİM

Özbek, A Milli Takım’ın başına Vincenzo Montella’nın getirilmesini de değerlendirdi. Özbek, “Konu, TFF’nin inisiyatifinde. Milli Takım’ın başarısı için gerekeni yapacakları konusunda şüphemiz yok. Yaptıkları seçimin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun. İnşallah kupalara katılırız, başarılar yakalarız” ifadelerini kullandı.

ANGELİNO KIZAĞA

Okan Buruk, Başakşehir önünde Angelino’yu yedek bırakacak. Genç teknik adam, sol bekte Kazımcan’a şans verecek.

Haberin Devamı

HEM GRABARA HEM LERAGER!

Kopenhag kalecisi Grabara’nın küstah paylaşımına Tete’den “Berbat bir kalecisin” yanıtı geldi. Başkan Özbek, “Onunla ilgili ne yapacağımızı göreceksiniz” dedi. “Galatasaray puanı hak etmedi. Çünkü hiçbir b.k yapmadılar” açıklamasını yapan Lerager ise terbiye sınırını aşan bir başka Kopenhaglı futbolcu oldu.

HAFTANIN GOLÜ TETE’DEN

UEFA, Şampiyonlar Ligi’nde ‘Haftanın golü’ ödülüne Tete’nin layık görüldüğünü duyurdu. Lazio kalecisi Provedel, Barcelona’lı Felix ve Lens’li Fulgini’yi geride bırakan Brezilyalı yıldız, maçın en iyi oyuncusu da seçilmişti.

SERİ ZAMANI

Galatasaray, bugün ligde Başakşehir’e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Kadir Sağlam yönetecek. Sarı-Kırmızılılarda hedef üst üste 4. galibiyetini almak. Oynadığı son 17 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Cim Bom’da, kritik müsabaka öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. İki takım ligde bugüne kadar 30 kez karşılaştı. Aslan, galibiyetlerde 15’e 7 üstün. Başakşehir’in yeni hocası Çağdaş Atan, Galatasaray’a bu sezon ikinci kez rakip olacak. Sarı-Kırmızılılar, ilk haftada Atan’ın takımı Kayseri ile 0-0 berabere kalmıştı.

 

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı’nda Balkan Kupası şampiyonluğu coşkusu yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, bu kupada tarihinin ilk şampiyonluğunu elde etti. Camia ayrıca gelen zaferle CEV Challenge Kupası’na katılım hakkı kazanılmasının mutluluğunu paylaşıyor.

Haberin Devamı