Futbol 'Bayern'i boş geçmem'
Paylaş
'Bayern'i boş geçmem'

Manchester United, Kasımpaşa maçlarında fileleri havalandıran Wilfried Zaha, “Bayern Münih’e de gol atacağım” dedi. Cim Bom, 8 Kasım’da Alman ekibine konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United deplasmanında kritik bir gol atan Wilfried Zaha, bu performansı ile eleştirileri biraz olsun dindirmişti. Kasımpaşa maçında da 2 gol atan Fildişi Sahilli oyuncu gözünü Bayern Münih maçına dikti. Aslan, 8 Kasım’da Bayern Münih’e, 11 Kasım’da Hatay’a konuk olacak.

Haberin Devamı

ICARDİ İLE ÖZEL BAĞIM VAR

Şampiyonlar Ligi’de 1, ligde 3 gole ulaşan Zaha, Kasımpaşa maçı sonrasında tebrikleri kabul etti. Teknik direktör Okan Buruk, “Daha iyi olacaksın, bundan eminim” diye moral verirken Zaha da yan yana oynadığı Icardi ile çok iyi anlaştığını şu sözlerle açıkladı: “Icardi ile aramızda özel bir bağ var. Gol attıktan sonra ‘Sıra sende’ diyorum. Bayern’i gözümüzde fazla büyütmeyelim. Sonrasında seri devam edecek.”

MUSLERA İKİ MAÇI KAÇIRACAK

Galatasaray’da Kasımpaşa maçında sakatlanan Muslera’nın sol dirsek ekleminde çıkık oluştu. Çıkık yerine oturtulan Muslera’nın 8 Kasım’daki Bayern Münih ve 11 Kasım’daki Hatay maçlarını kaçıracağı belirtildi. Kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

ICARDİ DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN

Haberin Devamı

Galatasaray’ın efsane Rumen oyuncusu Hagi, “Icardi bence dünyanın en iyi oyuncuları arasında. Sanırım niyeti beni geçmek değildir. O forvet, ben orta sahayım. Ben hem gol attırır, hem atardım, onun asıl görevi gol atmak” dedi.