Futbol Belhanda rakibine vurdu, kırmızı kart gördü! Galatasaray maçı datayı
Paylaş
Belhanda rakibine vurdu, kırmızı kart gördü! Galatasaray maçı datayı

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Maçın ilk yarısında iki ekip arasında sinirler gerilirken Belhanda kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Trabzonspor, Adana Demirspor'u konuk etti. Mücadele Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile devam ederken iki takım arasında sinirler gerildi.

Haberin Devamı

GOL PERDESİNİ YUSUF YAZICI AÇTI

Maça hızlı başlayan Trabzonspor 8. dakikada Yusuf Yazıcı ile öne geçen taraf oldu. Peres'in pasında sağ tarafta topla buluşan Yazıcı, ceza sahasına girip vuruşunu yaptı. Rodrigues'e çarpan top filelere gitti.

SİNİRLER GERİLDİ

Maçın 20. dakikasında Trabzonsporlu futbolcular ile Adana Demirsporlu futbolcular arasında gerilim yükseldi. Belhanda ile Bruno Peres arasında yaşananların ardından Bruno Peres yerde kaldı.

VAR'DA İNCELENDİ

İki futbolcu da olayların yatışmasının ardından sarı kart gördüler. Ancak VAR uyarısı sonrası pozisyonu izlemeye giden hakem Abdulkadir Bitigen kararını değiştirdi ve Belhanda'ya direkt kırmızı kart gösterdi.

GALATASARAY KARŞISINDA CEZALI

Belhanda gördüğü kırmızı kartla 2 maç cezalı duruma düştü. Yıldız futbolcu, takımının Antalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

EN FAZLA KIRMIZI KART GÖREN İSİM

Belhanda bu kırmızı kart sonrası son 9 maçında 2. kez kırmızı kart görmüş oldu. Süper Lig'e geldiği 2017-2018'den bu yana 6. kez kırmızı kart gören yıldız futbolcu, o tarihten bu yana ligde en fazla kırmızı kart gören oyuncu- da oldu.