Futbol Beşiktaş cephesinde Wout Weghorst'a tepkiler yükseliyor
Paylaş
Beşiktaş cephesinde Wout Weghorst'a tepkiler yükseliyor

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş'ta Wout Weghorst krizi yaşanıyor. Adı Manchester United ile anılan Hollandalı golcü henüz Beşiktaş ile hiç konuşmadan taraftara veda etti. Taraftarın sevgilisi olmasına rağmen Weghorst'un bu hareketi büyük tepki çekti.

 

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un ayrılık ihtimali belirdi. Manchester United'in istediği söylenen 30 yaşında oyuncu için henüz Beşiktaş'a ulaşmış bir teklif yok. Burnley'nin öncelikle siyah beyazlılar ile anlaşıp Weghorst'un kiralık sözleşmesini erken sonlandırması gerekiyor.

Haberin Devamı

"Hiçbir yere gidemez"

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, "Burnley ile olan anlaşmamızda erken sonlandırma maddesi yok. Weghorst'u isteyen bir kulüp varsa Burnley bizimle anlaşmak zorunda. Sadece biz istersek oyuncu ayrılabilir, aksi takdirde sezon sonuna kadar hiçbir yere gidemez" dedi.

"Bu yetmiyor"

Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş de Kazancı'ya paralel şekilde, "Kulağıma söylentiler geldi ancak taraftara veda etmesi yetmiyor, kulüple konuşması gerekiyor" dedi.

"Kimsenin dikkatini çekmiyor mu?"

BeIN Sports sunucusu Güntekin Onay, Wout Weghorst ile ilgili gol sevincinde yalnız olması detayına dikkat çekti. Onay, "Weghorst'un yanına gol sevincinde kimsenin gelmemesi dikkatleri çekmiyor mu?" dedi.

Yönetici Emre Kocadağ ise Weghorst için "Duygusal davrandı" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada ise taraftardan Weghorst'a yoğun bir tepki var. Hollandalı golcü, tribünler tarafından çok sevilse de takımın şampiyonluk yarışı verdiği bir dönemde bu şekilde davranması hoş karşılanmadı.