Futbol Beşiktaş her yerde
Paylaş
Beşiktaş her yerde

Asrın felaketi olarak adlandıran dev depremin yaralarını sarmaya başlayan Adıyaman’da Beşiktaş Kulübü, çok anlamlı bir projeye imza attı.

Siyahbeyazlılar, Besni’de Beşiktaş İlkokulu’nun açılışını yaptı. Başkan Ahmet Nur Çebi, “Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Beşiktaş her konuda Türkiye’nin her yerinde olmaya devam edecektir” dedi.

Haberin Devamı

YA TALİSCA YA OKUL

Açılış töreninde ilginç bir diyalog yaşandı. Ahmet Nur Çebi’nin yanına yaklaşan 4. sınıf öğrencisi Aytuğ Tabakçı isimli küçük bir çocuk, “Başkanım niye Talisca’yı almadınız” diye sordu. Çebi de “Ya Talisca’yı alacaktık ya da okul yapacaktık” yanıtı verdi. Bu cevap üzerine küçük Aytuğ, “O zaman iyi yaptınız başkanım” dedi.

SALİH VARSA SORUN YOK

Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Salih Uçan, Gaziantep galibiyetinde önemli rol oynarken İstanbulspor maçının ardından skor katkısı vermeyi başardı. Salih, 5 farklı maçta (Kayserispor, İstanbulspor, Neftçi Bakü, Tirana ve Gaziantep FK) takımına 2 gol 4 asistle katkı sağlarken, Beşiktaş bu maçların tamamında sahadan galip ayrıldı. Milli futbolcu, bu hafta defansif orta sahalar arasında 518.3 ana endeks puanı alıp bu alanda ilk sırada yer aldı.

Haberin Devamı

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Ghezzal, Amartey, Masuaku, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Colley, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan’ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic, bu hafta sonu oynayamayacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın tek tesellisi ise Valentin Rosier ve Mert Günok’un takıma dönecek olması.