Futbol Beşiktaş kazansın
Paylaş
Beşiktaş kazansın

BJK Emlakjet Spor Salonu’ndaki kongre saat 10.00’da başlayacak. 21 sandığın kurulacağı salonda 21 bin 219 üyeden 10-12 bin arası katılımın olması bekleniyor.

Beşiktaş’ta seçim heyecanının sonuna gelindi ve siyah-beyazlılar, bugün 35. başkanını seçecek. Serdal Adalı ve Hasan Arat’ın yarışacağı seçimli kongre, BJK Emlakjet Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. 21 sandık kurulacak ve 21 bin 219 üye oy kullanabilecek. 10-12 bin arasında üyenin oy kullanması bekleniyor. Adalı ile Arat, 3. kez başkanlık için mücadele edecek. Yıldırım Demirören ve Fikret Orman döneminde yönetici olarak görev yapan Adalı, 2013’te Orman, 2019’da Ahmet Nur Çebi’yle girdiği başkanlık yarışını kazanamadı. Arat, onursal başkan Süleyman Seba’nın son döneminde başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Hasan Arat, 2000 ve 2002’deki kongrelerde Serdar Bilgili’nin gerisinde kalarak başkanlığa seçilemedi. Üyeler, Hasan Arat için turuncu; Serdal Adalı için de beyaz renkte basılan oy pusulalarını kullanacak

Haberin Devamı

BU AŞK BİTMEYECEK

Beşiktaş’ta bugün başkanlık görevinden ayrılacak Ahmet Nur Çebi, siyahbeyazlı camiaya veda etti. Çebi, “Hepinizden helallik istiyorum, hakkınızı bana helal edin. Ben de Beşiktaş’a ve Beşiktaşlılara hakkımı helal ediyorum. 12 yıl zor bir süreçti. Gece gündüz yoktu. Değer miydi, değerdi tabii ki, belki az bile oldu. Keşke fazlasını yapabilseydim. Beşiktaşlı olduğunu iddia edip trol hesaplarla bana ve aileme küfür edenlere hakkımı helal etmiyorum, kusura bakmasınlar. Bizimkisi siyah-beyaz bir aşk hikayesi. Hiçbir zaman bitmeyecek” dedi. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmada Çebi’nin ailesinin ve eski yönetici arkadaşlarının ise gözleri doldu.

ÇEBİ İBRA EDİLDİ

1 Ocak-29 Mayıs 2022, 29 Mayıs-31 Aralık 2022 ve 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemleri için yönetim kurulunun idari ve mali açıdan ibrası, üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylamalarda Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu, her üç dönem için idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

Haberin Devamı

BORÇ 7 MİLYAR TL’YE DAYANDI

Beşiktaş Kulübü Denetim Kurulu raporuna göre kulübün yükümlülükleri kapsamında toplam borcu 6.981.174.093 TL olarak açıklandı.

RAKİPLER KUCAKLAŞTI

Serdal Adalı ile Hasan Arat, olağan idari ve mali genel kurulda bir araya geldi. İki aday arasındaki dostluk rüzgarları güne damga vurdu. Adalı, Arat’ın bulunduğu tribüne giderek rakibiyle kucaklaştı. Adalı ile Arat’ın bir araya gelmesine, kongre üyeleri alkışlarla destek verdi. Ayrıca iki başkan adayı, kongre üyelerini selamlayarak birbirlerine başarı diledi.