Futbol Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor derbisi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?
Paylaş
Beşiktaş Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor derbisi ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Süper Toto Süper Lig kapsamında oynanan ve 10. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Trabzonspor maçını bekleyen taraftarlar, maçın kaçta başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediyor. Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Trabzonspor maçı 16 Ekim akşamı naklen yayınlanacak. Beşiktaş 18 puanla ligin ikinci sırasında bulunurken, Trabzonspor'un ise 17 puanı bulunuyor. Peki, Beşiktaş Trabzonspor derbisi bu akşam saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Beşiktaş ve Trabzonspor maç heyecanına sayılı saatler kaldı. Haftanın en kritik mücadelesinde son şampiyon Trabzonspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor derbisi bu akşam saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI BU AKŞAM HANGİ KANALDA?

Süper Lig'de heyecan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşması ile devam edecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor maçını, hakem Ali Şansalan yönetecek.

İşte detaylar;

DERBİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

BJK TS derbisi 16 Ekim Pazar günü oynanacak. Heyecanlı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve Vodafone Park'ta oynanacak.

BEŞİKTAŞ – TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Derbi maçı ve diğer Süper Lig maçları Bein Sports ekranlarından naklen izleyicisi ile buluşuyor.