Futbol Beşiktaş'ta Ismael dönemi bitiyor! Aday sayısı 5
Paylaş
Beşiktaş'ta Ismael dönemi bitiyor! Aday sayısı 5

Beşiktaş'ta kötü gidişat ayrılık getirmek üzere. Valerien Ismael'in sözleşmesini feshedecek olan yönetim hedefine 5 isim aldı. Adaylardan Şenol Güneş ve Sergen Yalçın ise sessizliklerini bozdu.

Hak edişleri ödenecek

Beşiktaş kötü gidişin faturasını Valerien Ismael'e kesecek. Geçen sezon Önder Karaveli'nin yerine takımın başına getirilen Fransız hocanın ömrü uzun olmadı. 1.2 milyon euro'luk maaşı olan Ismael'e tüm hak edişleri ödenecek ve yollar ayrılacak.

Haberin Devamı

5 aday var

A Spor'dan Sercan Dikme'nin haberine göre, Beşiktaş'ta Ismael'in yerine 5 aday var:

  • Şenol Güneş
  • İlhan Palut
  • Sergen Yalçın
  • Mircea Lucescu
  • Rıza Çalımbay

Çebi baskılara dayanamadı

Beşiktaş en kısa sürede kararını vererek şampiyonluk yarışında çok geriye düşmeden takımı ayağa kaldırmak istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz hafta Ismael'in arkasında olduklarını söylese de başarısız sonuçların devam etmesi, başkanın üzerindeki baskıyı artırdı.

Sergen Yalçın ne dedi?

Adaylardan Sergen Yalçın Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin'e konuştu. Engin, "Sergen Yalçın ile konuştum, takım çalıştırmayacak. İstemiyor yani. İkna ederler mi bilmiyorum ama şu an için böyle bir düşüncesi yok. Ismael olmadı. Sevgili Başkan Ahmet Nur Çebi, gereken operasyonu yap. Valerien Ismael ile devre arası yollar ayrılır gibi görünüyor" dedi.

Şenol Güneş ne dedi?

Şenol Güneş ise A Spor'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'tan bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa öğrenirsiniz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı