Futbol Beşiktaş'tan Ozan Tufan açıklaması
Paylaş
Beşiktaş'tan Ozan Tufan açıklaması

Beşiktaş yönetimi, Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan ile Partizan maçı öncesinde Sırbistan'da bir araya geldiği iddia edildi. İddiaların ardından Beşiktaş Kulübü resmi bir açıklama yayınladı

Üç büyüklerde transfer için hareketli saatler yaşanırken yeni bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ancak bu iddia, Beşiktaş Kulübü tarafından yalanlandı. Beşiktaşlı yöneticilerin, Partizan maçından önce Ozan Tufan'ın menajeri Mirsad Türkcan ile yemek yediği ve bu sırada transferin görüşüldüğü haberlerinin ardından açıklama geldi.

Siyah-beyazlı kulüp, Mirsad Türcan ile dostane bir yemek yenildiğini duyururken, Ozan Tufan ile ilgilenilmediği ifade edildi. Ayrıca açıklamada "Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz Fenerbahçe Spor Kulubü ile görüşme yapmayı tercih ederdik." ifadelerini yer verildi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OZAN TUFAN AÇIKLAMASI

"Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularından Ozan Tufan'ın kulübümüze transfer olacağı yönünde basında çeşitli haberler ve iddialar yer aldığını görmekteyiz.

Spor ailesinin bir üyesi olan Mirsad Türkcan'ın daveti üzerine, Sırbistan'da Başkanımız ve YK üyelerimizin de katılımıyla dostane bir yemek yenildiği doğrudur.

Haberin Devamı

Ancak yemek sırasında Ozan Tufan ile ilgili hiçbir konu gündeme gelmemiştir. Beşiktaş'ın Ozan Tufan ile ilgili bir transfer düşüncesi veya bir planı bulunmamaktadır.

Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz Fenerbahçe Spor Kulubü ile görüşme yapmayı tercih ederdik. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."