Futbol Bitirelim şu işi
Paylaş
Bitirelim şu işi

Konferans Ligi H Grubu’nda 9 puanla lider olan Fenerbahçe, en yakın takipçisi Nordsjaelland’a konuk olacak. Sarı-lacivertliler, Danimarka deplasmanından beraberlikle bile dönse gruptan çıkmayı garantileyecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde kritik bir maça çıkıyor. 4 maç sonunda topladığı 9 puanla H Grubu’nda lider olan sarı-lacivertliler, en yakın takipçisi Nordsjaelland’a konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak mücadeleyi Fransız hakem Jeremie Pignard yönetecek. Kanarya, sahadan beraberlikle ayrılması halinde bile gruptan çıkmayı garantileyecek. Temsilcimizde önemli eksikler var. Sakatlıkları bulunan Djiku, Becao, Mert Hakan ve Ferdi’nin yanı sıra henüz hazır olmayan Serdar, Fred ve Zajc, Danimarka deplasmanına götürülmedi. Samet, Emre, Mert ve Bartuğ’un ismi de UEFA listesine yazılmamıştı. Gruptaki diğer karşılaşma ise saat 23.00’te başlayacak ve Spartak Trnava, sahasında Ludogorets’i ağırlayacak.

Haberin Devamı

KAZANMAK İÇİN BURADAYIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Oyun planımız kazanmak üzerine. Kazanırsak zaten işi garantiliyoruz. Kazanamazsak da en kötü beraberlikle ayrılmak istiyoruz” dedi. Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: “Rakibimiz iyi takım. Planlarını tahmin ediyoruz. Nasıl bir taktikle oynayacağımızı çalıştık. Bunun karşılığı olarak da kazanmak istiyoruz.” Basın toplantısında konuşan kaleci İrfan Can Eğribayat ise, “Buraya kazanmaya geldik. İnşallah galibiyetle ayrılırız” dedi.

EŞİTLİK GELSİN

Kanarya, Avrupa kupalarındaki 265. maçına çıkacak. Sarılacivertliler, geride kalan süreçte 104 galibiyet alırken 105 de yenilgi yaşadı. Fenerbahçe bugün kazanırsa, Avrupa’da galibiyet ve mağlubiyet sayısını eşitleyecek.

Haberin Devamı

AVRUPA GOLCÜSÜ

Fenerbahçe’nin Avrupa sınavında en büyük gol umudu Batshuayi olacak. Konferans Ligi eleme ve grup aşamasında 9 maçta forma giyen 30 yaşındaki Belçikalı forvet, 4 kez rakip ağları havalandırmıştı. Yıldız futbolcu, ligde görev aldığı 7 maçta ise gol katkısı veremedi.

GENÇ TAKVİYE

Sarı-lacivertliler, takımda birçok sakat bulunması sebebiyle Danimarka’ya giden kafileye 6 genç ismi dahil etti. Yusuf Akçiçek, Furkan Onur Akyüz, Ahmet Necat Aydın, Efekan Karayazı, Muhammed İmre ile Çağrı Fedai, zorlu maçta hocalarından şans bekleyecek.

YENİ SPONSOR

Fenerbahçe, voleybola bir sponsor daha aldı. Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı’nın ‘Resmi Sponsorluğu’ için Gürkan Şirketler Topluluğu ile anlaşma sağlandı.

ZEMİN ALARMI

Sarı-lacivertlileri, Danimarka’da zorlu hava ve saha koşulları bekliyor. Ülkede şu anda oldukça soğuk bir hava ve kar yağışı mevcut. Saha zemininin de suni çim olması, teknik heyeti yaşanabilecek sakatlıklar konusunda endişelendiriyor.

RYAN KENT’E ÖZEL GÖREV

Sarı-lacivertlilerde, yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan İsmail Kartal, yeni bir formül üzerinde duruyor. Stoper ikilisini Crespo ile Oosterwolde’den oluşturmayı düşünen Kartal, Kent’i sol bek için hazırlıyor. Sol açıkta ise King’in sahaya sürülmesi planlanıyor.

Haberin Devamı