Futbol Bize liderlik yakışır
Paylaş
Bize liderlik yakışır

Milli Takım, EURO 2024 elemelerinde Hırvatistan’ın konuğu oluyor. Saat 21.45’te başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak. 3 puan alırsak liderliği devralacak, Almanya yolunda dev bir adım atacağız.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6´ncı maçında Hırvatistan’a konuk oluyor. Stefan Kuntz yönetiminde Bursa’da rakibine 2-0 mağlup olan milliler, Vincenzo Montella yönetimindeki ilk maçta hem rövanşı almak hem liderliği devralmak için Opus Arena’ya çıkacak. Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılabilmek için grubu ilk 2 arasında bitirmek gerekiyor. Hırvatistan deplasmanında puan alırsak EURO 2024 yolunda dev bir adım atacağız.

Haberin Devamı

KADRO MERAK KONUSU

İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ilk maçında sistemi ve oyuncu tercihleri merak edililor. Ay-yıldızlı ekipte sakatlığı nedeniyle Ozan Kabak kadrodan çıkarılırken, Trabzonsporlu Rayyan Baniya davet edilmişti. Adana Demirspor’dan kaleci Ertaç Özbir ve Juventus’tan forvet oyuncusu Kenan Yıldız da ilk kez davet edilen isimlerdi.

HIRVATİSTAN’DA İKİ ÖNEMLİ EKSİK

Hırvatistan’ın 2 golcüsü bugün forma giyemeyecek. Teknik direktör Zlatko Dalic, Bruno Petkovic ve Andrej Kramaric’in sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacağını açıkladı.

LETONYA-ERMENİSTAN

Grubumuzdaki diğer maçta Letonya ile Ermenistan karşı karşıya gelecek. 19.00’da başlayacak maçı S Sport canlı yayınlayacak. Galler ise yedinci maç gününü bay geçecek.

Haberin Devamı