Futbol Boupendza için Süper Lig devi harekete geçti! Transfer için temaslar başladı
Paylaş
Boupendza için Süper Lig devi harekete geçti! Transfer için temaslar başladı

2020-2021 sezonunda Atakaş Hatayspor formasıyla Süper Lig'de gol kralı olan Gabonlu forvet Aaron Boupendza yeniden Türkiye'ye transfer olmaya çok yakın. Yıldız forvetin transferi için temaslar hız kazanmış durumda.

Aaron Boupendza, Türkiye'ye geri dönüyor! 2020-2021 sezonunda Atakaş Hatayspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Gabonlu forvet için süper Lig devi temaslara başladı. Transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

HATAYSPOR FORMASIYLA KARİYER PERFORMANSI

2020-2021 sezonunun başında Atakaş Hatayspor'un Bordeaux'tan kadrosuna kattığı Gabonlu forvet, Bordo Beyazlı takımda çıktığı 38 karşılaşmada 22 gol atarak gol kralı oldu ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Atakaş Hatayspor formasıyla gösterdiği performansla başta Fenerbahçe olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş'ı peşinden koşturan Aaron Boupendza, geride kalan sezonun başında Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'ye transfer oldu. Atakaş Hatayspor bu transferden 4 milyon 250 bin euro gelir elde etti.

KRASNODARLI YÖNETİCİLER HATAY'A KADAR GELDİ AMA OLMADI

2020-2021 sezonunun devre arasında Aaron Boupendza en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyordu. Süper Lig'den ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, Gabonlu forveti kadrosuna katmak istedi fakat Atakaş Hatayspor yönetimi Boupendza için 10 milyon euro isteyince transferi defteri açılmadan kapandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardından Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krasnodar, Boupendza için Hatay'a kadar geldi ve transfer görüşmelerine başladı. Krasnodar, Atakaş Hatayspor ile transfer için anlaşma sağladı fakat Boupendza, Rusya'ya gitmeyi reddetti ve transfer gerçekleşmedi.

KATAR'DA MUTSUZ, TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYOR

Al Arabi formasıyla başarılı olmasına rağmen Katar Ligi’nde istediği ortamı bulamayan Gabonlu oyuncu, gittiği günden beri Türkiye’ye dönmek istiyor. Hatta Hatayspor’a dönmek için bile mesaj göndermiş ancak Boupendza için eski takımı, kulübü Al-Arabi ve kendisinin isteklerini karşılayamamıştı.

Bu sezon Al-Arabi ile 19 maça çıkan Gabonlu forvet, 9 gol 5 asistlik bir performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ İSTEDİ AMA...

Hatayspor formasıyla gol kralı olduktan sonra El-Arabi takımına transfer olan Aaron Boupendza için Beşiktaş devreye girmişti. Beşiktaş'ın santrfor adaylarından biri olan Bopuendza, Beşiktaş'la sözleşme imzalamak için yönetimden çağrı bekledi fakat Siyah Byeazlı yönetim transfer için gerekli adımları henüz atmadı.

Gabon milli takımında görev yapan Süper Ligin eski gol kralı, 17 Haziran'da başlayacak transfer döneminin açılmasına kadar tatil yapacak. Boupendza'nın, kulübü Al-Arabiden satın alma opsiyonlu kiralanması düşünülüyordu.

Haberin Devamı

BU KEZ GALATASARAY DEVREDE!

Lille'den ayrılan Xeka ile imza aşamasına gelen Galatasaray'ın bir diğer hedefi ise Aaron Boupendza! Halil Dervişoğlu'ndan vazgeçen Galatasaray golcü arayışında hedef büyüttü ve Boupendza'yı gözüne kestirdi. Cimbom, Katar'ın Al-Arabi takımının yıldızı Aaron Boupendza için temaslara başladı. Aaron Boupendza'nın sözleşmesi 2024'te bitiyor.

Takımda fazla forma şansı bulamayan Gabonlu futbolcunun Türkiye'ye dönmek istediği biliniyor. 25 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Al-Arabi formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı, 10 gol attı. 25 yaşındaki Boupendza ile Beşiktaş da ilgileniyor.