Futbol Böyle derde can kurban
Paylaş
Böyle derde can kurban

Kupadaki Adana maçında şans bulan isimler performanslarıyla tam not alıp sınıfı geçti. Elinde birçok alternatif bulunan teknik direktör İsmail Kartal, formayı adaletli dağıtma yolunda tatlı bir sıkıntı yaşayacak.

Kupada Adana engelini 6-0’lık skorla farklı geçen Fenerbahçe’de yedek oyuncular, performanslarıyla tam not aldı. Bu durum camianın yüzünü güldürürken teknik direktör İsmail Kartal’ı ise tatlı bir sıkıntıya soktu. Formayı adaletli dağıtmak isteyen tecrübeli hoca, bazı mevkilerde kararsızlık yaşayacak. Yaklaşık 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln, sol bek için iyi bir alternatif olacak, ileri uçta ise Tadic ile King’i zorlayacak.

Haberin Devamı

Attığı 4 golle geceye damga vuran Batshuayi de Dzeko’nun tahtını salladı. Sarı-lacivertli forma ile ilk maçına çıkan Krunic, önce orta saha sonra stoperde sanki 40 yıllık Fenerli gibi oynadı. Bonucci, iki maçlık performansıyla ilk 11’deki yerini neredeyse garantiledi. Osayi, milli takım dönüşü Mert’ten formayı almakta zorlanacak. Oosterwolde, sezonu stoperde bitirirse kimse şaşırmaz. Sağ kanatta ise İrfan Can-Cengiz rekabeti zaten biliniyor. Hal böyle olunca Kartal’ın yaşayacağı sıkıntı için “Böyle derde can kurban” yorumu yapıldı.

O İSİM BERTUĞ MU?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana maçının ardından forvete yerli bir isim alabileceklerini söylemişti. Bu futbolcunun kim olduğu merak edilirken Bertuğ Yıldırım adı öne çıktı. Sezon başında Hatay’dan Rennes’e giden milli futbolcu, beklediği kadar şans bulamadı. Sarı-lacivertli yönetimin, Bertuğ için Fransız ekibiyle masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

MENAJERİ GELDİ

Emre Mor için ayrılık zili çalıyor. 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Nima Modyr, sarı-lacivertli yönetimle transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geldi. Emre’ye; Antalya, Karagümrük ve Eyüp talip. Yıldız oyuncunun önceliği İstanbul’da kalmak. Bu gerçekleşmezse yurt dışı seçeneği de masada bulunuyor.

ÇAĞLAR: BIRAKIN GİDEYİM

Fenerbahçe; Çağlar Söyüncü’yü, milli futbolcu da sarı-lacivertlileri istiyor. Fenerbahçe ile her konuda anlaşan 27 yaşındaki futbolcu, kulübü Atletico Madrid’e sıkı pres uyguluyor. Çağlar, yarım sezon için yaklaşık 4 milyon euro isteyen İspanyol ekibiyle bu rakamın düşürülmesi hakkında üst üste görüşme yapıyor. Yönetici Selahattin Baki de transferi bitirebilmek adına yoğun mesai harcıyor.

LINCOLN: AİLECEK AŞIĞIZ

Forma hasretini dindiren Lincoln, kendisinin ve ailesinin Fenerbahçe sevgisini anlattı. 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, “Benim ailem Fenerbahçe’ye aşık. Her zaman benim formamı giyiyorlar. Bizler burada doğmadık, Fenerbahçe’yi izleyerek büyümedik ama Fenerbahçe aşkını sonradan öğrendik. Bu kulübe aşık olduk” dedi.

ÜÇ KUPA RÜYASI

Haberin Devamı

Fenerbahçeli taraftarlar, rüya gibi devam eden sezonda üç kupa istiyor. Öncelikli beklenti, 10 yıllık şampiyonluk hasretinin bitmesi. Konferans Ligi’nde grubunu lider bitirip son 16 turuna kalan sarı-lacivertliler, Avrupa’da ilk kupasını da hedefliyor. Taraftarın gönlünde üst üste ikinci Türkiye Kupası şampiyonluğu da yatıyor