Futbol Bu rüya bitmesin
Paylaş
Bu rüya bitmesin

Kartal, D Grubu’ndaki ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano’yu ağırlayacak. Kanarya ise H Grubu’nda 2’de 2 yapmak için Slovak takımı Spartak Trnava’ya konuk olacak. Şansımız bol olsun.

Temsilcilerimizin Avrupa mesaisi sürüyor. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tarihi 3-2’lik Manchester United zaferinin ardından Konferans Ligi’nde bugün iki takımımız sahaya çıkacak. Beşiktaş, D Grubu’ndaki ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano’yu ağırlayacak. Saat 19.45’te başlayacak ve İsrailli hakem David Fuxman’ın yöneteceği mücadele Exxen’den yayınlanacak. Gruba deplasmandaki Club Brugge beraberliği ile başlayan siyahbeyazlılar, taraftarı önünde ilk galibiyetini almak için ter dökecek. Fenerbahçe ise H Grubu’ndaki ikinci maçında Slovak temsilcisi Spartak Trnava’ya konuk olacak. Alman hakem Sascha Stegemann’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Exxen’den ekranlara gelecek. Gruba iç sahadaki Nordsjaallend zaferiyle start veren sarı-lacivertliler, bu sezon üst üste 15. galibiyeti için yeşil sahaya ayak basacak. Her iki mücadele de ülke puanı açısından büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

SIKINTI YOK ABOUBAKAR VAR

Kartal’da, Beşiktaş Stadı’nda oynanacak Lugano maçında gözler Vincent Aboubakar’da olacak. Konya’da harika bir gole imza atan Kamerunlu forvet, bu sezon Avrupa’da 5 ve ligde 3 kez ağları sarsıp attığı 8 golle takımın en skorer ismi konumunda. Taraftarın önünde gol veya goller atmak isteyen Kamerunlu forvetin form grafiğini yeniden yükseltmesi teknik heyeti de memnun etti. Aboubakar’ın idmanlarda yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile sık sık fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

BERABER BAŞARACAĞIZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Lugano maçında mutlu olmak istiyorsak daha güçlü olmalı, daha çok çalışmalıyız. Bunu hep beraber başaracağız” dedi. Tecrübeli hoca “Ezildiğimiz tek maç Brugge maçıydı. Zaman zaman camianın psikolojik direnci de kırılıyor” diye konuştu. Basın toplantısına katılan Bailly ise, “Çok gol yediğimizin farkındayız. Fizik olarak iyi durumdayım. Önceliğimiz Lugano maçını kazanmak” diye konuştu.

Haberin Devamı

SABIRLA ÇALIŞIYORUM

Fenerbahçe’nin bugün gol silahı olacak Joshua King, “Geçmiş döneme oranla daha az süre alıyorum. Takımımızda gerçekten çok kaliteli oyuncular var. Ancak ben sabırlı bir futbolcuyum. Şans verildiğinde asist ve gol anlamında takıma yardımcı olmak istiyorum” dedi. Rekabetin takımın başarısına olumlu katkı vereceğini belirten King, performansını yükselterek hocasının seçim yapmasını zorlaştırmak istediğini de söyledi.

İRFAN CAN VE CENGİZ YOK

Kanarya, Spartak Trnava maçının hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı süren Cengiz Ünder dışında ağrıları bulunan İrfan Can Kahveci de maç kadrosunda yer almadı. Cengiz önümüzdeki hafta takımla çalışacak. Dinlendirilen İrfan Can ise lige hazır olacak.