Futbol Burak Elmas transfer oluyor! Sürpriz yeni görev
Paylaş
Burak Elmas transfer oluyor! Sürpriz yeni görev

Galatasaray'daki görevi tatsız şekilde sonlandırılan Burak Elmas'ta sürpriz bir gelişme yaşanıyor. TFF başkan adaylarından Mehmet Büyükekşi, yönetiminde Burak Elmas'ı görmek istiyor.

 

TFF'nin eski başkanlarından Erdal Alkış, Galatasaray'ın görevi devreden başkanı Burak Elmas'la ilgili bomba bir iddia paylaştı. Alkış, TFF başkan adaylarından Mehmet Büyükekşi'nin Burak Elmas'ı ikna ettiğini ve listesinde yer alacağını öne sürdü.
Twitter'dan paylaşım yapan eski TFF başkanı Alkış, "TFF Başkan adayı Mehmet Büyükekşi listesi: Burak Elmas, Mustafa Hacıkerimoğlu, Haluk Kalyoncu, Servet Yardımcı, Hamit Altıntop, Alkın Kalkavan, Mehmet Baykan, Cengiz Zülfikaroğlu, Volkan Can, Bülent Demirlek, Ali Düşmez ve 1 Spor Ekonomisti… Ne dersiniz?" dedi.

Haberin Devamı
Dursun Özbek: Galatasaray’a getirmek istediğim barış var Galatasaray yeni başkanı Dursun Özbek, seçimi kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray için çok sevinçliyim. Galatasaray’da yapmak istediğim projelerim vardı. Galatasaray’a getirmek istediğim barış var. Sevgi iklimini getirmek istiyorum" dedi.