Futbol Burak Yılmaz krize kriz kattı
Paylaş
Burak Yılmaz krize kriz kattı

Burak Yılmaz'ın Antalya maçından sonra Bailly'i hedef alırken kullandığı "üslup, stajyer bir teknik adama dahi yakışmadı. Sarf ettiği cümleler, hangi takımı çalıştırdığının farkında bile olmadığının net kanıtıydı.

Beşiktaş’ın üzerindeki karabulutlar bir türlü dağılmıyor. Çalkantılı günler geçiren siyahbeyazlılarda teknik sorumlu Burak Yılmaz, yeni bir krizin daha fitilini ateşledi. Antalya maçında esas bölgesi stoper olan tek isim Bailly’yi devre arasında oyundan alması yenilgiye zemin hazırlarken yaptığı açıklama ise gündem yarattı.

Haberin Devamı

Fildişili oyuncunun, o anki kazanma hırsıyla Tayfur Bingöl’ün yakasından tutup daha aktif olması için uyarmasına sinirlenen Yılmaz, ‘Burada patron benim’ mesajını Bailly’yi kamuoyunun önüne atarak verdi. Ancak kullandığı üslup, stajyer bir teknik adama bile yakışmayan cinstendi.

HIRSINA YENİLDİ

“3 puan umurumda değil” cümlesi hangi takımı çalıştırdığının farkında bile olmadığını gözler önüne serdi. “Ülkemize gelip bizim oyunculara terbiyesizlik yapılmasını kabul etmem” diyerek yerli-yabancı ayrımı yaptığını net şekilde gösterdi. Futbolculuğu döneminde buna benzer birçok hareket yapmasına rağmen hırsına yenildi, oyuncunun o anki psikolojisini iyi süzemedi. “Ya ricam yerine gelir ya da bırakırım” sözüyle yönetime bir anlamda aba altından sopa göstermesi ise kendisini dev aynasında gördüğünün kanıtıydı.

Haberin Devamı

GECE YARISI ÖZÜR DİLEDİ

Eric Bailly, Tayfur Bingöl ile yaşadığı gerginliğin ardından önceki gece bir açıklama yaptı. Tecrübeli stoper, “Rekabetçi olma isteği bizi daha başarılı olmaya itiyor. Teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden hatam dolayısıyla özür dilerim” dedi. Bailly dün de idman öncesinde hem Tayfur hem Yılmaz hem de takım arkadaşlarından bir kez daha özür diledi.

ZİRVEDEN ‘DEVAM’ KARARI ÇIKTI

Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik sorumlu Burak Yılmaz dün bir araya geldi. Antalyaspor maçında yaşanan Tayfur-Bailly gerginliğiyle ilgili Çebi’yle görüşen Yılmaz’ın başkanlık seçimine kadar görevine devam edeceği öğrenildi. Bu arada genç antrenör, idmanda futbolcularına birbirlerine saygı göstermeleri konusunda uyarılarda bulundu.