Futbol Büyük buluşma bugün! Serdar Tatlı, TFF yöneticileri ve kulüp başkanları buluşuyor
Paylaş
Büyük buluşma bugün! Serdar Tatlı, TFF yöneticileri ve kulüp başkanları buluşuyor

Kulüpler Birliği dün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirmişti. Tartışmalı hakem kararlarını masaya yatıran kulüp yöneticileri, konuyu TFF'ye taşıyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF yöneticileri, kulüp başkanları ve MHK Başkanı Serdar Tatlı zirvede yer aldı. Büyük buluşma 13.00'te başladı. Toplantı sonrası yapılacak açıklamalar bekleniyor.

Süper Lig kulüplerinin başkanları, bugün saat 13.00'da Riva'da başlayan kritik zirvede Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF yönetim kurulu üyeleri ve MHK Başkanı Serdar Tatlı ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Hakem performanslarının masaya yatırıldığı görüşmede kulüp başkanlarının, son dönemde verilen tartışmalı kararlar sebebiyle Hakemler hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayette bulunduğu öğrenildi. toplantının detaylarının toplantı sonrası açıklanması bekleniyor.

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş ve MHK'nın yapısının değişmesi gerektiğini söylemişti.

Ahmet Ağaoğlu, "Uzun yıllardır futbolun içerisindeyim ama kulüplerin ilk kez bu kadar güçlü ve birlikte kronik sorunların çözümü için hareket ettiğini mutlulukla görüyorum. Bu sistemi değiştireceğiz" demişti.

Hürriyet