Futbol Büyük hedeflere yürüyoruz
Paylaş
Büyük hedeflere yürüyoruz

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, “Büyük Fenerbahçe taraftarlarının desteğiyle büyük hedeflere yürümeye devam” ifadesiyle lig ve Avrupa’da şampiyonluğu işaret etti.

Ligdeki liderlikle birlikte Avrupa Konferans Ligi grup aşamasını da zirvede bitiren Fenerbahçe, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin hocası İsmail Kartal, sosyal medya hesabından “Büyük Fenerbahçe taraftarlarının desteğiyle büyük hedeflere yürümeye devam” ifadesini paylaştı. Kartal, bu mesajıyla hem ligde hem de Avrupa’da kupa kazanmak istediklerine işaret etti. Sarı-lacivertli taraftarların desteğini alan Kartal, futbolcularını da zorlu maçlar öncesi motive ediyor. Başarılı teknik adamın, hafta içi mesaisinde hata yapmadan Galatasaray derbisine çıkmak istediklerini belirtip “Ezeli rakibimiz karşısında alacağımız galibiyet bizi hedefimize daha çok yaklaştıracaktır” ifadesini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

RADE KRUNiC BEKLEMEDE

Fenerbahçe’nin devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Rade Krunic’ten müjdeli haber geldi. 6 numara bölgesi için İsmail Kartal’ın kadroya takviye etmek istediği Krunic’in sarı-lacivertli formayı giymek istediği öğrenildi. Boşnak orta saha, Fenerbahçe ile Milan’ın anlaşması halinde futbol hayatını İstanbul’da sürdürmek istiyor. Kanarya, 7 milyon euroluk bir teklifle İtalyan kulübün kapısını çalacak.

BAYERN VE DORTMUND FERDİ’Yİ İSTİYOR

Fenerbahçe ve milli takımın yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun talipleri artıyor. Derwesten’in haberine göre Borussia Dortmund’un ardından Bayern Münih de Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi. Haberde Fenerbahçe’nin 30 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

OLYMPİAKOS’TAN CRESPO HAMLESİ

Sarı-lacivertlilerin Portekizli orta sahası Miguel Crespo’ya Yunan devi Olympiakos talip oldu. Kırmızı-beyazlıların devre arasında Crespo’yu kadrosuna katmak için harekete geçeceği öğrenildi. Fenerbahçe’nin 6-7 milyon euro arasında gelebilecek bir teklif halinde Yunan kulübüyle görüşmesi bekleniyor.

KAYSERİ MESAİSİ SÜRÜYOR

Çarşamba günü ligin flaş ekiplerinden Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarılacivertliler, İsmail Kartal yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

FENERBAHÇE 30. SIRADA

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) son bir yılın verilerini dikkate alarak, dünya kulüpler sıralamasını güncelledi. 1. sırada Manchester City yer alırken Türk takımlarından Fenerbahçe, önde. Sarı-lacivertliler, 30. sırada yer alırken Galatasaray 44, Beşiktaş 114 ve Adana Demir 181. sırada gösterildi. Trabzonspor’un 270. sırada gösterilmesi dikkat çekti