Futbol Çıkış arıyor
Paylaş
Çıkış arıyor

Şampiyonluk yarışında hayli geride kalan Beşiktaş, hafta içi mesaisinde Alanyaspor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar kazanıp yeni bir galibiyet serisi başlatmak için taraftarının önüne çıkacak.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerinin bir hayli gerisinde kalan Beşiktaş, sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. Ankaragücü beraberliğinin ardından derbide Fenerbahçe’ye yenilen siyah-beyazlılar, iki maç sonra kazanıp çıkış yakalamak istiyor.

Haberin Devamı

Kritik karşılaşma teknik direktör Rıza Çalımbay için büyük önem taşıyor. Alınacak galibiyet, 27 Aralık’ta yönetimle ‘tamam mı devam mı’ görüşmesi yapacak olan tecrübeli hocanın elini güçlendirecek. Sakatlıklarını atlayan Colley, Masuaku, Rashica ve Rebic’in ilk 11’de görev yapması bekleniyor.

HÜCUM ÇALIŞTI

Siyah-beyazlılar, Alanya maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Antrenmanda hücum varyasyonları üzerinde duran teknik patron Rıza Çalımbay, oyuncularından sıkı pres istedi. Deneyimli hoca, ön alanda kapılacak toplarla sonuca gitmeyi hedefliyor.

HATAY’DA ÖZEL FORMA

Beşiktaş, 25 Aralık’ta deplasmanda Hatay ile oynayacağı maça Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan forma ile çıkacaklarını duyurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Cumhuriyetin 100. Yıl logosunun, kurucular ve onursal başkanların isimleriyle bezenmiş siyah forma, ilk kez oyuncuların sırtında olacak.

Haberin Devamı