Futbol Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılmak mı istiyor?
Paylaş
Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılmak mı istiyor?

2018 yılında 100 milyon euro bedelle Real Madrid'ten Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun Torino ekibinden ayrılmak istediği iddia edildi. Corona virüsün İtalya'daki etkisi nedeniyle ülkeye dönmeyeceği söylenen Ronaldo, kariyerine bir başka ülkede devam etmek istiyor.

İspanya'da futbol yayını yapan DiarioGOL'e göre Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılmak istiyor. 35 yaşındaki süperstar, corona virüs nedeniyle İtalya'ya dönmeyi düşünmüyor.

Haberin Devamı

Daha önce Juventus'ta Daniele Rugani'nin koronavirüse yakalandığının açıklanmasının ardından Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Torino'ya dönmeyeceğini kulübüne iletmiş ve Madeira'da kendini güvenli bölgede tutacağını bildirmişti. Şimdi ise ayrılmayı tamamen kafasına koydu.

PSG ve Manchester United'a gitmeye sıcak baktığı yazılan Ronaldo, 3 ayrı ligde de Şampiyonlar Ligi kazanma hayalini de sürdürüyor. Kariyerinde Manchester United'la kazandığı bir Şampiyonlar Ligi kupası olan Ronaldo'nun ilk tercihi bu nedenle PSG. PSG'de Kylian Mbappe ile iyi bir uyum yakalayacağını düşünen Ronaldo, DiarioGOL'e göre Juventus yönetimine en yakın zamanda ayrılık talebini iletecek.

Ronaldo'nun rekor serisi