Futbol Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı netleşiyor: 4 ihtimal var
Paylaş
Cristiano Ronaldo'nun yeni durağı netleşiyor: 4 ihtimal var

Son açıklamalarıyla Manchester United'ta kriz yaratan Cristiano Ronaldo, takımdan ayrılmayı da göze aldı. Portekiz yıldızın Dünya Kupası'ndan sonra başlayacak olan transfer döneminde Kırmızı Şeytanlar'a veda edeceği öğrenildi. Ronaldo için 4 ihtimal var.

 

Manchester United'a döndükten sonra başarılı olup rüya gibi bir kariyer finali yapmayı amaçlayan Cristiano Ronaldo, umduğunu bulamadı. Yönetimden bazı isimlerle ve teknik direktör Erik ten Hag'la sorunlar yaşayan Ronaldo, geçtiğimiz gün İngiliz basınına verdiği röportajla tüm dikkati üzerine çekti.

Haberin Devamı

Ronaldo, "İhanete uğramış gibi hissediyorum, Manchester United'ta günah keçisi ilan edildim. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o da bana duymadı. Sir Alex Ferguson'dan beri bu kulüp hiç gelişim gösteremedi" demişti.

Bu ağır sözler sonrası iddialara göre Ronaldo 1 milyon sterlin para cezasına çarptırılacak ve ardından takımdan gönderilecek.
Ayrılmayı göze alarak röportaj veren Ronaldo ise menajeri Jorge Mendes'le beraber bazı görüşmeler gerçekleştiriyor.

Bayern Münih, Napoli, Sporting Lizbon ve Chelsea ile görüşen Ronaldo bu 4 takımdan birine gidecek. Ronaldo geçtiğimiz günlerde PSG'ye de göz kırpmıştı ancak Fransız ekibinin böyle bir tasarrufu yok.