Futbol Derbinin kozları Rashica-Gedson
Paylaş
Derbinin kozları Rashica-Gedson

Beşiktaş’ta kongreye kadar görevi alan Burak Yılmaz, Galatasaray maçına büyük önem veriyor. Genç hoca milli takımdan formda dönen Rashica ve sakatlığı geçen Gedson’a çok güveniyor.

Kartal’da Şenol Güneş’in istifa etmesiyle yeni bir dönem başladı. Yardımcı hoca Burak Yılmaz’a, “Kongreye kadar kal” denildi. Uzun süreli çalışmak isteyen Burak Yılmaz ilk maçında İstanbulspor galibiyetiyle moral buldu. Yılmaz milli arada da harıl harıl ders çalışmaya başladı. Beşiktaş, cumartesi günü Galatasaray’a konuk olacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, derbide Kosova Milli Takımı’ndan formda dönecek Milot Rashica ve sakatlığı geçen Gedson Fernandes’e çok güveniyor.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI GEDSON

Rashica, Kosava’nın 3-0 kazandığı Andorra maçında 2 gol 1 asist ile yıldızlaştı. Eski takımı Galatasaray’a karşı hırslı olan Rashica, Burak Yılmaz’ın en büyük kozu olacak. Yılmaz’ın hazırladığı diğer isim ise sakatlığı geçen, takımla çalışmalara başlayan Gedson Fernandes. Portekizli yıldız savaşçı ruhu ile derbide Kartal’ın orta sahasına güç katacak.

BAİLLY’NİN YERİNE COLLEY

Kartal’da İstanbulspor maçında sakatlanan Eric Bailly’nin tedavisi sürüyor. Fildişili stoperin derbide oynama şansı çok az. Bu durumda teknik sorumlu Burak Yılmaz stoperde Omar Colley- Amartey ikilisine şans verecek. Joker Necip Uysal da her an oynamak için hazır.

SALİH VE MERT YETİŞMİYOR

Beşiktaş, derbi hazırlıklarını sürdürürken, Salih Uçan ve Mert Günok’un tedavilerine devam edildi. Salih’in derbiye yetişme ihtimali az da olsa var. Ancak Mert Günok’un tedavisinin bir süre daha devam edeceği belirtildi.

Haberin Devamı