Futbol Derbiye Mert Günok damgası... 'Söylenecek çok şey var'
Paylaş
Derbiye Mert Günok damgası... 'Söylenecek çok şey var'

Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe karşısında şoku yaşadı. Belki mücadele 3-1 sona erdi ancak Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş kalesine tam 21 şut gönderdi. 1 topu direkten dönen Kanarya'nın tarihi farka gitmesini Kara Kartal'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok önledi. Tecrübeli eldiven maçın ardından ise gidişata tepki gösterdi.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Yeni yönetimi, yeni teknik heyetiyle yeni sayfa açmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Sarı-Lacivertliler karşısında hüsrana uğradı. Dev maçı Kanarya; Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski'nin golleriyle 3-1 kazandı. Kara Kartal'ın tek sayısı Alex-Oxlade Chamberlain'den geldi. 

Haberin Devamı

3-1'lik Fenerbahçe galibiyetine rağmen maçın öne çıkan isimlerinden biri de Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Mert Günok oldu. Deplasman ekibi Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş kalesine tam 21 şut gönderdi. Derbideki bu baskın oyunda 21 şutun 9'u isabet buldu, 3'ü gol oldu.

İNANILMAZ PERFORMANS...

6 kurtarışa imza atan milli kaleci 5 kez net pozisyonlarda gole izin vermedi. Adeta farkı önleyen Mert kalesinde 3 gol görmesine rağmen maçın adamlarından biri oldu. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin bir şutu da direkten döndü.  

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Mert çok sinirliydi. Gidişata tepki gösteren tecrübeli eldiven, "Son zamanlarda oyunumuz iyiye gitmiyor. Kazandığımız maçlarda da zorlanarak galip geldik. Söylenecek çok şey var ama en aza indirgeyerek söylemem gerekirse bireysel anlamda sorumluluk almamız gerekiyor. Birçok oyuncunun bu sorumluluğu alması gerekiyor saha içinde. Aslında daha fazla şeyler de söylenebilir ama şimdilik bu kadarıyla yetineyim" dedi.

Haberin Devamı