Futbol Doğan'dan destek çağrısı
Paylaş
Doğan'dan destek çağrısı

Bordo-mavililerin başkanı, “Trabzonspor’un başarısı her şeyin önünde gelmeli. Her şartta, takımımızın, hocamızın ve kulübün yanında olmalıyız” dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp dergisinin 212’nci sayısındaki yazısında Trabzonsporlulara seslendi. Başkan Doğan, “Önemli olan tek şey Trabzonspor’un başarısıdır. Özellikle bugün, koşulsuz sevginize ve desteğinize ihtiyaç var. Trabzonspor’un başında çıktığı maçların yüzde 86’sını, derbilerin yüzde 79’unu kaybetmeyen Abdullah Avcı, tabii ki doğal seçimimizdi.

Haberin Devamı

İki sene evvel yaptığımızı yeniden yapmak için kendisini Karadeniz’in dalgalı sularına yeniden davet ettik. Biz hayatı diri yaşayan, duygularını yüksek sesle ifade eden, tez canlı insanlarız. Bu yüzden de bizi en iyi biz anlarız. Ama böyle zamanlarda Trabzonspor’un başarısı her şeyin önünde gelmek zorunda. Görüş ayrılıklarımızı bir kenara bırakma ve her şeyimizle takımımızın, hocamızın, kulübümüzün yanında olma zamanı” dedi.

ORSİC MÜJDESİ

Sezon öncesi kampında ağır bir sakatlık geçiren ve çapraz bağlarında kopma meydana gelen Mislav Orsic’ten güzel haber geldi. 4 aydır sahalardan uzak kalan Hırvat yıldız, topla çalışmalara başladı. Dün Trabzon’a gelen Orsic, detaylı bir sağlık kontrolünün ardından teknik direktör Abdullah Avcı ve arkadaşlarıyla buluşacak.

Haberin Devamı