Futbol Dünya Kupası’nda bugün hangi maçlar var? Katar Dünya Kupası fikstürü 1 Aralık 2022
Paylaş
Dünya Kupası’nda bugün hangi maçlar var? Katar Dünya Kupası fikstürü 1 Aralık 2022

Dünya Kupası’nda son 16 turu için artık sayılı maçlar kaldı. İlk üç maçını tamamlayan gruplarda bir üst tura çıkan takımlar belli olurken, F, E, H ve G Grubu’nda son maçlar bugün ve yarın oynanacak. Peki, Dünya Kupası’nda bugün hangi maçlar var? İşte1 Aralık 2022 Katar Dünya Kupası fikstürüne ilişkin detaylar…

Dünya Kupası grup eleme maçları tüm hızıyla devam ediyor. A, B, C ve D Grubu’nda maçlar tamamlandı ve son 16’ya kalan 8 takım belli oldu. Diğer 8 takım ise 1 Aralık Perşembe ve 2 Aralık Cuma günü oynanacak maçlarla belli olacak. Bu kapsamda futbol severler, Dünya Kupası’nda bugün hangi maçların olduğunu araştırmaya başladı…  

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI’NDA BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

Saat 18:00 Hırvatistan-Belçika

2022 Dünya Kupası F Grubu’nda mücadele eden Hırvatistan ilk maçında Fas ile karşı karşıya geldi ve maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. İkinci karşılaşmasını ise Kanada ile yapan Hırvatistan 4-1’lik galibiyetle sahadan 3 puanla ayrıldı ve şu an grupta 4 puanla lider konumunda yer alıyor.

Belçika ise ilk maçında Kanada’yı 1-0 mağlup etti. İkinci maçında Fas’a 2-0 mağlup oldu ve 3 puanla grupta 3. sırada yer alıyor.

Saat 18:00 Kanada-Fas

Kanada 2022 Dünya Kupası’nda F Grubu’nda mücadele ediyor. İlk maçında Belçika’ya 1-0 mağlup olan Kanada İkinci maçında ise Hırvatistan’a 4-1 mağlup oldu ve henüz puanı bulunuyor.

Fas ise gruptaki ilk maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kaldı. İkinci karşılaşmasını ise Belçika ile yapan ve 2-0 galip gelen Fas, F Grubu’nda 4 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Saat 22:00 Japonya-İspanya

Katar Dünya Kupası’nda E Grubu’nda yer alan Japonya ilk maçında Almanya’yı 1-0 mağlup etti. İkinci maçında ise Kosta Rika’ya 1-0 mağlup olan Japonya grupta 3 puanla ikinci sırada yer alıyor.

İlk maçında Kosta Rika’yı 7-0 mağlup eden İspanya ikinci maçında Almanya ile 1-1 berabere kaldı. 4 puanla E Grubu’nda lider konumunda.

Saat 22:00 Kosta Rika Almanya

Kosta Rika Dünya Kupası grup eleme maçlarında ilk mücadelesini İspanya ile verdi. 7-0 mağlup olan takım ikinci maçında ise Japonya’yı 1-0 mağlup etti ve şu an için 3 puanla E Grubu’nda 3. Sırada yer alıyor.

2022 Dünya Kupası E Grubu’nda mücadele eden Almanya, turnuvadaki ilk maçında Japonya karşısında 1-0 mağlup olurken, 2. Maçında İspanya ile 1-1 berabere kaldı ve grupta 1 puanla son sırada yer alıyor.