Futbol Dzeko: Önceliğim Fenerbahçe
Paylaş
Dzeko: Önceliğim Fenerbahçe

Fenerbahçe, son iki maçta 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda darbe yemişti. Kaptan Dzeko, “Tamamen Fenerbahçe’ye konsantre oldum. Bu nedenle Milli Takım’dan affımı istemiştim” dedi.

Fenerbahçe, Trabzon yenilgisi ve ardından Adana Demirspor beraberliği ile şampiyonluk yolunda çok önemli 5 puan yitirmişti. Son Adana Demirspor maçında oyundan alınmasına sinirlenen Dzeko da eleştiri oklarına hedef olmuştu. Boşnak golcü, tamamen Fenerbahçe’nin başarısına odaklandığını, Bosna Hersek Milli Takımı’ndan affını isteyerek göstermişti. Dzeko 16 Kasım’daki Lüksemburg, 19 Kasım’daki Slovakya maçları kadrosuna alınmamıştı.

Haberin Devamı

ZORLU SERİYE HAZIRIZ

Teknik direktörü Savo Milosevic ile görüşen, “Gruptan çıkma şansımız kalmadı” diyen Dzeko, aldığı özel izin sayesinde Samandıra’da tempo artırdı. Son Adana Demirspor maçında orta sahaya kadar gelerek top alan, çalışkanlığı ile alkışlanan Dzeko, “Sakatlanan oyuncuların bir an önce dönmesini bekliyoruz. Milli ara bu nedenle çok önemli. Karagümrük maçıyla yeni bir seri başlayacak” ifadesini kullandı.

KARTAL’IN PRENSLERİ SZYMANSKİ-TADİC

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, ligde ve Avrupa’daki 22 maçın hepsinde Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski ikilisinden vazgeçmedi. Tadic ligdeki 12 maçın hepsine ilk 11’de başlarken 4 gollük katkı verdi, 3 asist yaptı. Szymanski ise ligde sadece bir maçta sonradan girerken, tüm kulvarlardaki 22 maçta 9 gol, 7 asist ile 16 gole doğrudan katkı verdi.

Haberin Devamı